Horoscop: 14 ianuarie 2013

Luni, 14 Ianuarie 2013, ora 07:00
3552 citiri
Horoscop: 14 ianuarie 2013
Foto: Ziare.com

Capricorn

Incepe o noua saptamana si te simti pregatit pentru ceea ce urmeaza la birou. O sa fie o sedinta cu scantei, insa tu o sa iesi cel mai fericit din sala in care are loc intalnirea.

Varsator

A venit ziua asteptata inca de acum cateva luni. Ti s-a promis ca in aceasta perioada o sa ai parte de un castig substantial si in sfarsit acesta vine.

Pesti

O zi speciala la locul de munca. Are loc un eveniment pentru a carui organizare ai muncit mult cu colegii tai. Laudele nu vor intarzia sa apara.

Berbec

Ai grija la cum iti cheltui banii, pentru ca apar cheltuieli neprevazute si o sa intampini greutati daca nu ai economii facute. Oricat de mult te-ar tenta ceva din magazin amana achizitia.

Taur

Incearca sa nu te transformi intr-un workaholic. Las-o mai usor cu jobul, pentru ca o sa ajungi sa te certi cu cei dragi din aceasta cauza.

Gemeni

Pornesti la drum. In cazul in care nu te intorci curand acasa, asigura-te ca lasi totul in ordine. Altfel, o sa fii pus sa revii in orasul tau mai repede decat ai fi dorit.

Rac

Vrei mereu sa ai ultimul cuvant si din cauza aceasta intri in conflict cu un coleg. Va contraziceti ore intregi pana sa ajungeti la concluzia ca amandoi sustineti acelasi lucru. O sa va amuzati la sfarsit.

Leu

Cineva isi pune mari sperante in ceea ce faci acum. Fii cu bagare de seama, pentru ca nu esti numai tu implicat in asta.

Fecioara

Planul facut pentru aceasta saptamana trebuie schimbat din cauza a ceva ce se intampla astazi. La inceput te enervezi, insa dupa o analiza mai atenta iti dai seama ca este in avantajul tau.

Balanta

Cineva te invita in oras pentru a discuta o varianta de colaborare. Esti entuziasmat de ceea ce urmeaza sa se intample, insa nu vrei sa ii arati asta interlocutorului.

Scorpion

Descoperi ca ceea credeai despre o persoana apropiata este cu totul si cu totul fals. Incepi sa te intrebi daca acelasi lucru poate fi valabil si pentru altii si iti analizezi cunoscutii cu atentie.

Sagetator

Ziua va fi una solicitanta la slujba si abia tarziu in seara o sa ai un moment de respiro. Ai avea nevoie de o zi libera in aceasta saptamana ca sa iti revii.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic ianuarie 2013, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic