Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 14 ianuarie 2014

Marti, 14 Ianuarie 2014, ora 07:26
3210 citiri
Horoscop: 14 ianuarie 2014
Foto: Ziare.com

Capricorn

Astrele te vor ajuta sa iei decizii foarte importante pentru viitorul tau profesional. Situatia financiara va avea parte de o imbunatatire.

Varsator

Dimineata o sa alergi foarte mult pentru a rezolva ceva la o institutie a statului. O sa ai de semnat cateva acte. Abia dupa-amiaza o sa te poti intoarce la birou.

Pesti

Ai facut o investitie proasta acum cateva saptamani si acum afli ca ai pierdut banii respectivi. Nu pierde timpul plangandu-ti de mila. Gandeste-te cum sa depasesti mai repede acest hop.

Berbec

Daca cineva vrea sa se certe neaparat astazi, mai bine il ignori. Nu are rost sa stai la discutii cu el, pentru ca nu o sa ai parte de un final fericit.

Taur

Planeta iubirii te face mai receptiv la nevoile partenerului de viata. O persoana apropiata de voi va da o mana de ajutor pentru a rezolva un conflict.

Gemeni

Mercur te ajuta sa iti pastrezi obiectivismul cand vine vorba despre o problema in care este implicat un cunoscut. Ai o judecata clara si nu o sa fii partial.

Rac

Te simti obosit inca de la prima ora, asa ca muncesti la capacitate maxima pentru a termina treaba mai devreme. Acasa te asteapta o surpriza.

Leu

Evita activitatile la care trebuie sa te concentrezi foarte mult, deoarece starea de sanatate nu este una prea buna si te poti epuiza. Indreapta-ti atentia catre ceva ce te relaxeaza. Incearca sa faci asta macar acasa.

Fecioara

Faci o calatorie in interes de afaceri. Asta inseamna ca seara nu o sa fii disponibil pentru a onora o invitatie primita acum cateva zile. Anuleaza totul din timp.

Balanta

Esti cam nervos si acest lucru se vede in tot ceea ce faci. Un proiect la care lucrezi nu iese tocmai cum iti doresti si de aceea te simti asa. Seara, un amic iti va da o solutie salvatoare.

Scorpion

Primesti niste bani. Nu te duce in magazine, ci pastreaza-i pentru zile mai negre. S-ar putea sa ai nevoie pana la sfarsitul lunii.

Sagetator

Te certi cu cineva si chiar daca ai dreptate, mai bine lasa de la tine pentru a nu continua zile in sir cu acest conflict. Seara o sa fie mai bine, pentru ca te vei intalni cu cativa prieteni dragi.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2014, #horoscop ianuarie, #horoscop 2014 , #horoscop zilnic