Horoscop: 14 iulie 2016

Joi, 14 Iulie 2016, ora 07:00
4227 citiri
Horoscop: 14 iulie 2016
Foto: Ziare.com

Rac

Participi la activitati in care vor fi implicati copii. Esti foarte incantat de prezenta celor mici si te fura peisajul. O sa uiti de o sedinta programata pentru amiaza.

Leu

Ai ajuns la o concluzie pe care partenerul de viata ti-a impartasit-o de mai multa vreme. O sa faci o schimbare. Seara vei fi gazda pentru mai multi prieteni care vor pleca tarziu de la tine.

Fecioara

Descoperirile din ultima vreme te-au dus pe un drum nou. Sunt lucruri cu care nu ai mai avut de-a face pana acum, dar care te motiveaza sa nu te opresti.

Balanta

Dimineata iti golesti mintea de toate sarcinile de la birou si incerci sa iti incarci bateriile, pentru ca te asteapta o zi in care o sa fii foarte solicitat. Va fi cu adevarat obositoare, dar o sa rezolvi si multe aspecte financiare.

Scorpion

Grupul de prieteni vrea sa petreaca weekendul departe de casa, dar tu simti nevoia de odihna. Vrei sa ii refuzi pe amicii tai, dar ei te vor convinge sa ii insotesti pentru ca destinatia aleasa este superba.

Sagetator

Intuitia nu te-a indus in eroare pana in prezent, asa ca urmeaza-ti si acum instinctul daca ai de facut alegeri referitoare la viitorul tau profesional.

Capricorn

Urmeaza o zi plina de vesti bune. Ai parte de multa actiune, dar sunt activitati care iti fac placere. Descoperi la fiecare pas chestiuni noi si interesante care te fac sa simti ca timpul zboara.

Varsator

Participi la un eveniment social la care intri in contact cu oameni care au trait experiente impresionante si care te fac sa iti autoevaluezi stilul de viata.

Pesti

Ai tendinta de a complica lucruri care par foarte simple. Ia o pauza de la tot ceea ce faci si incearca sa aplici o solutie la care nu ai recurge in mod normal.

Berbec

Petreci mare parte din timp pentru a rezolva niste aspecte financiare de care nu te-ai ocupat la timp. Telefonul va suna incontinuu si o sa ai multe intalniri de bifat. Fa tot posibilul ca seara sa ajungi devreme acasa, pentru ca partenerul de viata vrea sa il insotesti intr-un anumit loc.

Taur

Petreci clipe minunate cu o persoana speciala pe care nu ai vazut-o multa vreme. Romantismul atinge un punct maxim si te poti astepta la surprize din partea celui drag.

Gemeni

Cineva vine in vizita la tine fara sa te anunte. O sa te invete cum sa faci ceva in casa pentru a economisi timp si energie. O sa ii fii recunoscator.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 14 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic