Horoscop: 14 octombrie 2013

Luni, 14 Octombrie 2013, ora 07:43
3287 citiri
Horoscop: 14 octombrie 2013
Foto: Ziare.com

Balanta

Ai sansa de a castiga cativa bani in plus, insa trebuie sa mai implici o persoana in aceasta activitate si nimeni nu isi arata disponibilitatea de a te ajuta.

Scorpion

Joci totul pe o carte. Este foarte riscant, insa sunt multe detalii care iti arata ca acest lucru va avea un sfarsit bun pentru tine.

Sagetator

Inceputul de saptamana iti aduce sarcini noi carora trebuie sa le oferi mai multa atentie decat altora, deoarece sunt mult mai importante.

Capricorn

Va fi o zi obositoare. Muncesti foarte mult la birou, iar acasa te asteapta ceva si mai dificil. Dar cu toate acestea va fi una dintre cele mai bune din aceasta saptamana.

Varsator

Te gandesti prea mult la ceva ce tine de trecut. Trebuie sa treci peste. Altfel, o sa superi diversi cunoscuti, care considera ca prezentul si viitorul sunt cele care conteaza.

Pesti

Raspunsul pe care il astepti de ceva timp o sa vina astazi, insa nu va fi ceea ce sperai. Vei fi nevoit sa faci niste schimbari de planuri.

Berbec

Chiar daca esti stresat, nervos si ai mult de munca, incearca sa nu gasesti o scapare in alimentatia nesanatoasa, deoarece o sa ai probleme mai tarziu.

Taur

Odihneste-te cat mai mult astazi, pentru ca maine te asteapta o zi foarte grea din punct de vedere profesional. O sa ai nevoie de energie.

Gemeni

Faci ceva deosebit pentru o persoana draga aflata la nevoie. Va aprecia foarte mult gestul tau si iti va intoarce favoarea in curand.

Rac

Prinzi incredere si esti foarte optimist in ceea ce priveste o actiune pe care o incepi astazi. Parerile celorlalti vor fi foarte bune si iti vor da si mai multa putere.

Leu

Faci un anunt oficial si toti vor fi uimiti de acest lucru. Nu se asteptau la asa ceva. Va fi o zi deosebita si nu numai pentru tine.

Fecioara

O durere, cel mai probabil de cap, te impiedica sa te concentrezi asupra treburilor si o sa ramai in urma. Ar fi bine ca maine sa vii mai devreme la birou.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop 14 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic