Horoscop: 14 septembrie 2011

Miercuri, 14 Septembrie 2011, ora 07:13
2776 citiri
Horoscop: 14 septembrie 2011
Foto: Ziare.com

Fecioara

Nu ai stare. Stai ca pe ace din pricina unui eveniment la care urmeaza sa iei parte. Ai emotii si iti simti inima batand ingrozitor de tare. Incearca sa te calmezi ca sa nu clachezi.

Balanta

Esti nemultumit de modul in care avanseaza lucrarile la proiectul la care ai muncit in ultimele saptamani si trebuie sa iei o decizie cat mai rapid. Priveste atent pentru ca solutia este chiar sub ochii tai.

Scorpion

Ti-ai facut calcule in privinta banilor si realizezi ca trebui sa fii mai strans la punga ca sa rezisti pana la sfarsitul lunii. Nu iti surade ideea, insa este singura varianta pe care o ai la indemana in momentul asta.

Sagetator

Parca ai fi un titirez. Nu ai stare pana nu afli ceea ce vrei. Iti intinzi antenele la distante lungi si pana seara o sa reusesti sa faci rost de datele de care ai nevoie.

Capricorn

Ai o sensibilitate la lumina si ar fi indicat sa eviti iesirile din casa astazi. Macar sa iti anulezi intalnirile din oras si sa stai la birou pe parcursul programului.

Varsator

Casa dragostei este in centrul atentiei in ceea ce te priveste. Asta inseamna ca zilele bune incep sa vina si ca ghinionul a disparut. La inceput o sa pari pierdut in spatiu si nu esti sigur ca iti traiesti propria viata. Realitatea iti demonstreaza ca asa este. Bucura-te de asta.

Pesti

Lipsa somnului incepe sa isi spuna cuvantul. Incearca sa fentezi tot ceea ce te inconjoara si sa te odihnesti mai mult. Este cea mai buna metoda pentru a preveni momente mai grele.

Berbec

Ai acceptat sa faci ceva nou. Activitatile de acest gen nu te definesc, dar esti uimit de cat de mult iti plac. Te gandesti serios sa faci mai des asta pe viitor.

Taur

Vestile bune vin una dupa alta si parca visezi. Stai linistit. Este realitatea. Viata ta a intrat intr-o perioada in care planetele care reprezinta binele te influenteaza si de aceea traiesti momente speciale.

Gemeni

Daca nu te vei concentra asupra a ceea ce faci, risti sa faci o greseala pentru care vei plati destul de mult. In cazul in care nu te descurci, pune pe cineva sa termine totul.

Rac

Esti pornit sa duci la bun sfarsit ceea ce ai inceput. Pentru ca totul sa iasa bine trebuie sa semnezi niste acte oficiale. Citeste bine tot ceea ce primesti.

Leu

Ai obtinut aprobarea pentru a incepe ceva la care te gandeai de ceva timp. Nu credeai ca va veni acest moment si ramai mut de uimire. Dupa ce iti vei trage sufletul, te poti gandi la urmatorul pas.

Horoscop realizat de Zaza

Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011, #horoscop zilnic septembrie , #horoscop zilnic