Horoscop: 14 septembrie 2017

Joi, 14 Septembrie 2017, ora 07:07
6368 citiri
Horoscop: 14 septembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Lasa putin lucrurile materiale deoparte si ocupa-te mai mult de tine. Ignora nevoile celor din familie si fii atent la nevoile tale. Chiar daca nu vei fi sigur la inceput, vei gasi drumul.

Balanta

Incerci sa pleci mai devreme cu cateva ore de la birou pentru a te ocupa de ceva personal. Grabeste-te pentru ca aspectul acela nu mai trebuie ignorat.

Scorpion

Pluto si Luna iti ofera forta necesara de care ai nevoie in aceste zile. Nu pierde timpul prin oras. Mergi acasa si fa ceva ce te relaxeaza.

Sagetator

Te-ai atasat foarte tare de ceva, dar trebuie sa te indepartezi, pentru ca devii dependent. Indiferent ca este vorba de un lucru sau o persoana, trebuie sa iti pastrezi independenta.

Capricorn

Incearca sa nu faci abuz de putere astazi. Fii sincer cu tine si cu cei din jur si asculta argumentele oamenilor din fata ta. Abia apoi poti lua o decizie.

Varsator

O mare surpriza vei avea pe plan personal. Primesti niste vesti neasteptate, care te vor face sa radiezi de fericire. Va fi o zi buna pentru cuplu.

Pesti

Pluto te va ajuta sa treci mult mai usor peste evenimentele majore ce vor interveni. Si nu vor fi putine. Trebuie sa le accepti cu bratele deschise si sa inveti din ele.

Berbec

Cine nu te place ar trebui sa stie ca o confruntare directa cu tine este sortita esecului inca de la inceput si sa se fereasca de asa ceva, mai ales in aceste zile.

Taur

Un prieten te ajuta cu ceva. Ai ce invata de la acesta si pastreaza-l cat mai aproape in perioada urmatoare. Ai nevoie de un om care sa gandeasca clar.

Gemeni

Pui mare pret pe intimitate, dar cineva incearca sa intervina si sa afle ce e in sufletul tau, chiar daca tu ii explici clar ca nu este treaba sa.

Rac

Aminteste-ti de bucuriile simple, pentru care nici nu e nevoie de mari eforturi. Si foloseste-ti din plin dorinta de a face ceea ce iti place.

Leu

Vremea s-ar putea sa iti incurce putin planurile, dar gasesti solutia ideala pentru ca totul sa mearga ca pe roate pana la urma. Uranus te face sa fii cu ochii in patru in toate domeniile.

Citeste si Horoscopul lunii septembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 14 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic