Horoscop: 15 aprilie 2015

Miercuri, 15 Aprilie 2015, ora 07:19
5089 citiri
Horoscop: 15 aprilie 2015
Foto: Ziare.com

Berbec

Asteptai de multa vreme aceasta zi. Ai planuit o mica escapada cu partenerul de viata, chiar daca este de doar cateva ore, si nu vrei sa lasi nimic sa va tulbure linistea. Chiar si telefonul il inchizi.

Taur

Primesti laude pentru o actiune mai veche. O sa afli cat de bine ai actionat abia cand o persoana cu o functie importanta va veni direct la tine. O sa primesti o sarcina si mai importanta.

Gemeni

A venit timpul sa aduni roadele a ceea ce ai semanat la inceputul anului sau la sfarsitul anului trecut. Poate fi vorba despre suma cu ajutorul careia iti poti indeplini un vis mai vechi. Dar ai grija sa nu exagerezi cu cumparaturile.

Rac

Astrele sunt favorabile mediului afacerilor. Astazi sunt sanse sa te extinzi. Daca iti permiti, nu te complica implicand un strain in treburile tale, deci nu lua pe nimeni drept partener.

Leu

In fiecare zi apare cate ceva nou de facut si nu apuci sa duci la bun sfarsit ceea ce ai in lucru. Astazi refuza orice sarcina in plus si termina ce ai pe lista.

Fecioara

Esti in pragul unei crize de nervi, pentru ca dimineata nimic nu iti iese bine. Un telefon primit la amiaza o sa te calmeze. Vestea buna vine din partea familiei.

Balanta

S-a intamplat ceva ce te-a facut sa iti pui anumite semne de intrebare cu privire la viata sentimentala. Daca este implicata familia, discuta si cu apropiatii tai inainte de a lua o decizie. Cert este ca ceva trebuie facut.

Scorpion

Astazi cel mai fericit va fi partenerul de viata, pentru ca vestile tale bune au legatura cu el. Bucuria sa te multumeste si pe tine, deci poti spune ca va fi o zi speciala.

Sagetator

Esti foarte impulsiv si cum apare ceva nou vrei sa stii despre ce este vorba. Meseria de detectiv ti s-ar fi potrivit manusa, dar deocamdata te multumesti cu rolul pe care il joci tu in rezolvarea unui conflict.

Capricorn

Nu ai rabdare sa asculti ce spun oamenii din jur, dar astazi trebuie sa iti tii pornirile in frau si sa fii atent. Afli ceva ce iti poate schimba planurile pentru urmatoarele luni.

Varsator

Participi la un eveniment la care sunt persoane pe care nu le placi. Nu le poti ignora pe toate, asa ca incearca sa te destinzi si sa te concentrezi doar pe partile bune ale intalnirii.

Pesti

Fii atent, altfel poti incalca legea, iar urmarile vor fi destul de grave. Cineva este in permanenta langa tine si te trage inapoi atunci cand esti pe punctul sa depasesti limita. Nu o faci constient, ci doar pentru ca nu esti bine informat.

Horoscop realizat de Zaza

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#horoscop 15 aprilie, #Horoscop aprilie, #horoscop 2015 , #horoscop zilnic