Horoscop: 15 august 2011

Luni, 15 August 2011, ora 09:06
1884 citiri
Horoscop: 15 august 2011

Leu

Din cauza stresului de la serviciu, sanatatea ta s-ar putea sa aiba de suferit, asa ca trebuie sa iei lucrurile cu mult calm si sa eviti hotararile pripite. Incearca sa te implici in activitati intelectuale si, daca pe seara se iveste o intalnire neasteptata, accept-o, caci s-ar putea sa-ti schimbe in bine planurile pe urmatoarele zile.

Fecioara

Partea profesionala merge foarte bine, fie ca este vorba de gasirea unui loc de munca sau sa iti impresionezi seful. Astazi ai posibilitatea de a vedea oameni pe care nu i-ai mai intalnit de multi ani sau locuri prin care nu ai mai fost din copilarie.

Balanta

Daca astazi reusesti sa iti controlezi spiritul critic, vei reusi sa-ti faci cativa prieteni. In caz contrar, nu vei obtine decat certuri si neintelegeri cu persoanele dragi. Arata-ti felxibilitatea si nu judeca inainte sa cunosti total o situatie.

Scorpion

Pe plan personal, partenerul tau de viata va fi foarte fericit, caci azi ii vei arata mai mult ca oricand cat il apreciezi. In cariera, chiar daca te afli intr-o situatie dificila, vei primi un sfat bun de la o persoana mai experimentata.

Sagetator

La serviciu vei avea parte de mai multe responsabilitati si poti fi trimis chiar in calatorii, pentru a rezolva unele probleme ale firmei. Pe plan personal, ai mereu armele de seductie la tine, de unde rezulta si multi pretendenti.

Capricorn

Este bine sa asculti sfaturile partenerului de viata in ceea ce priveste partea financiara si sa nu te avanti, chiar daca investitia care ti se ofera pare avantajoasa. Vei face o impresie buna oriunde mergi astazi, dar te vei confrunta cu niste probleme marunte, pe care le-ai tot amanat.

Varsator

Trebuie sa acorzi foarte multa atentiei relatiei de cuplu, care trece printr-o perioada destul de tensionata. Te vei putea simti tradat si mintit, dar incearca sa fii intelegator si sa aplanezi conflictele.

Pesti

Datorita bunei comunicari, viata romantica si chiar cea erotica vor fi in avantaj. Si cu superiorii te vei intelege bine si punctul tau de vedere va fi favorizat. Reusesti sa termini o lucrare inceputa cu mai mult timp in urma.

Berbec

Ai ocazia sa te afirmi in societate, asta daca iti mai domolesti impulsivitatea. Evita discutiile in contradictoriu si nu pune la suflet barfele auzite de la o femeie din anturajul tau. In plus, incearca sa reduci din cheltuieli.

Taur

Te vei simti bine alaturi de familie, asta daca ai grija cu glumele si eviti ironiile ce pot fi intelese gresit, mai ales de o persoana sensibila. Daca la serviciu trebuie sa stai peste program, nu comenta, caci aceasta situatie iti poate aduce beneficii.

Gemeni

Ai foarte mare popularitate la persoanele de sex opus, dar te poti simti coplesit de o situatie. Daca reusesti sa rezolvi problema, vei avea parte de un profit destul de mare. Iti poti reamenaja locuinta sau chiar muta.

Rac

Daca ai un partener stabil de viata, s-ar putea sa existe cateva tensiuni intre voi. Iar daca intalnesti pe cineva nou, vei arata o timiditate exagerata, de care te vei mira si tu. Ai grija, caci noua persoana ar putea fi chiar jumatatea ta.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic