Horoscop: 15 august 2012

Miercuri, 15 August 2012, ora 08:36
3081 citiri
Horoscop: 15 august 2012
Foto: Ziare.com

Leu

Incepe dimineata cu o cafea tare pentru ca o sa fie o zi lunga si obositoare. Pregateste-te mental si fizic. Rezultatele te vor face foarte mandru si iti vor aduce niste bani in plus, asa ca nu te speria ca nu muncesti degeaba.

Fecioara

Vestea buna primita la prima ora o sa te faca sa zambesti toata ziua. Multi te vor intreba ce se intampla cu tine de esti atat de fericit, insa pentru inceput nu vrei sa spui nimic.

Balanta

Nu uita ca graba strica treaba. Trebuie sa dai dovada de mult calm pentru ca ai de facut ceva cam complicat. Nu este ceva greu ,doar ca trebuie sa fii atent la fiecare detaliu.

Scorpion

Ultimele zile ti s-au parut cam plictisitoare. Senzatia o sa dispara astazi pentru ca o sa ai foarte multe de facut si o sa fii epuizat pe seara.

Sagetator

Daca te deranjeaza ceva la sanatatea ta, nu sta si astepta. Mai bine mergi la un control pentru ca este posibil sa ai nevoie de tratament. Nu ignora niciun simptom.

Capricorn

Una buna, alta rece. Asa o sa fie zilele tale in aceasta saptamana. Adica acum ai de lucru de nu reusesti sa bei o cafea, iar maine o sa te plictisesti. Nu ai ce face pentru ca nu tine de tine.

Varsator

Esti foarte secretos. Mai multe persoane iti cer sa le povestesti ceva, insa refuzi sa o faci. Ai impresia ca o sa iti aduca ghinion daca spui dinainte ce vrei sa faci.

Pesti

Ai un program foarte aglomerat si o sa fii nevoit sa refuzi un amic care iti solicita ajutorul. Te intristeaza faptul ca nu poti sa fii alaturi de el, insa nu ai ce sa faci si trebuie sa te conformezi. Dupa terminarea programului fa tot posibilul sa mergi cat mai repede la el.

Berbec

Nu zabovi pe drum astazi pentru ca la birou te asteapta multa treaba. Ai lasat pe ultima suta de metri ceva de facut si acum esti in criza de timp. De fapt, criza foarte foarte mare de timp.

Taur

Te framanta ceva. Este un subiect delicat si nici nu vrei sa ceri sfatul cuiva pentru ca te priveste strict pe tine. Totusi, prietenii sau familia te pot ajuta, asa ca nu ezita sa accepti sa vorbesti cu ei.

Gemeni

Ai o problema si alergi in stanga si in dreapta ca sa o rezolvi. Cel mai bine ar fi sa stai putin deoparte si sa te calmezi. Abia apoi poti sa faci un plan pentru a vedea ce faci in continuare.

Rac

Iti atingi limitele rabdarii zilele acestea. Nu credeai ca esti capabil sa te enervezi atat de tare, insa cineva a reusit sa scoata la suprafata tot ce este mai rau in tine.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic august , #horoscop zilnic