Horoscop: 15 august 2013

Joi, 15 August 2013, ora 07:00
2721 citiri
Horoscop: 15 august 2013
Foto: Ziare.com

Leu

O zi plina de activitati care au legatura cu viata personala. Este posibil sa organizezi o reuniune de familie si sa te intalnesti cu oameni foarte dragi.

Fecioara

Treci printr-o perioada mai proasta, iar cei din jur ar trebui sa inteleaga acest lucru si sa te lase in pace pana te linistesti.

Balanta

Sansa este de partea ta. Nu depui deloc efort si toate ti se ofera pe tava. Esti norocosul horoscopului in aceste zile.

Scorpion

Trebuie sa te pui de acord cu partenerul de viata in ceea ce priveste petrecerea concediului. Va contraziceti si din aceasta cauza o sa ajungeti sa va certati fara rost.

Sagetator

Esti nerabdator sa ajungi intr-un loc special pentru tine si persoana iubita. De multa vreme vreti sa vizitati acest obiectiv turistic.

Capricorn

Ti se pare ca zilele trec mult prea repede si ca nu ai timp sa faci nimic din ceea ce iti propui. Este un semn ca trebuie sa te organizezi.

Varsator

Fa o lista cu tot ceea ce ai de facut si incearca sa o respecti cat mai mult. Altfel, o sa intampini probleme inainte de terminarea programului.

Pesti

Gasesti puterea necesara pentru a trece peste toate micile detalii care iti strica ziua. Pana seara o sa primesti o veste excelenta venita de la o persoana care se afla la sute de kilometri de tine.

Berbec

Nu ignora pe nimeni astazi, pentru ca este posibil sa iti intalnesti marea iubire. Fii cu bagare de seama la toti cei pe care ii cunosti.

Taur

Ai emotii pentru un membru al familiei. Asteapta un rezultat important si simti ca iti iese inima din piept de emotii.

Gemeni

Daca stiai ca scapi atat de repede de probleme, te ocupai de mai mult timp de un aspect ce tine de sanantate. Data viitoare sa stii ce ai de facut.

Rac

Las-o mai usor cu munca si bucura-te mai mult de ceea ce te inconjoara. Dupa cateva ore de meditatie totul o sa ti se para altfel. Chiar si o floare o sa o vezi cu alti ochi.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic august 2013, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic