Horoscop 15 februarie 2012

Miercuri, 15 Februarie 2012, ora 07:15
3071 citiri
Horoscop 15 februarie 2012
Foto: Ziare.com

Varsator

De ce alegi mereu varianta mai grea? Acum aveai de facut ceva ce putea fi terminat in cateva ore, insa pentru ca vrei sa iesi in evidenta dai gres si urmezi drumul greu. O sa realizezi ca ai facut abia seara cand colegii vor pleca acasa, iar tu vei fi nevoit sa ramai.

Pesti

Este clar ca nu te descurci cu ceea ce ai de facut. Nu ezita si cere ajutorul cuiva in care ai incredere. In niciun caz sa nu spui problemele tale unei persoane pe care abia ai cunoscut-o. Ai putina rabdare inainte sa iti expui secretele.

Berbec

Nu este o zi obisnuita, asa ca asteapta-te la cateva discutii lungi si obositoare la birou. Totusi, incearca sa iti pastrezi calmul si sa nu ridici vocea, mai ales in prezenta sefilor.

Taur

Ai facut o boacana. Ai spus ceva exact persoanei care trebuia sa stea departe de respectivul subiect. Nu ai ce sa faci acum si trebuie sa iti asumi responsabilitatea pentru greseala facuta.

Gemeni

Dai dovada de lipsa de respect fata de un coleg de la job. Ai exagerat foarte mult si ar fi bine sa iti ceri scuze, insa esti prea orgolios si din cauza asta situatia o sa devina tensionata.

Rac

O zi plina de peripetii. Vei avea parte de cateva momente in care vei fi cu sufletul la gura, insa pe seara totul o sa revina la normal si o sa petreci cateva ore in compania celor dragi.

Leu

Nu te lansa in dialoguri din care esti sigur ca o sa iesi cu imaginea sifonata. Mai bine stai linistit si vezi de ceea ce ai tu de facut. In acest fel, te asiguri ca totul merge pe linia pe care ai stabilit-o in urma cu cateva saptamani.

Fecioara

Esti increzator in propriile forte si nu vrei sa te lasi batut pana nu duci la bun sfarsit proiectul pe care il ai in lucru. Din fericire, primesti un mare ajutor din partea cuiva cu mai multa experienta.

Balanta

Nu spune "nu" inainte sa auzi tot ceea ce vrea cineva sa iti spuna. Poti rata informatii importante daca nu ai rabdare. Chiar daca te grabesti tot poti gasi cateva momente sa afli tot.

Scorpion

Dispui de cateva ore libere. Fa in asa fel incat sa le utilizezi in avantajul tau. Chiar daca trebuie sa faci ceva pentru slujba tot este bine pentru ca nu o sa fii nevoit sa ramai peste program.

Sagetator

Astrele prevad o zi mai buna fata de cele de la inceputul saptamanii cand, din cauza unei persoane rau intentionate, ai avut parte de cateva clipe de groaza. Acum poti sa iti vezi linistit de munca.

Capricorn

Lasa-te dus de val. Nu mai calcula de zece ori fiecare miscare pe care o sa faci. Daca te lasi pe masa destinului, vei fi surprins sa vezi cat de bine poate fi.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic februarie , #horoscop zilnic