Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Horoscop: 15 februarie 2013

Vineri, 15 Februarie 2013, ora 07:37
3193 citiri
Horoscop: 15 februarie 2013
Foto: Ziare.com

Varsator

Te simti ca un pescar care nu a mai prins nimic de luni de zile. Nu reusesti sa realizezi ceva care sa te faca sa fii mandru si cu care sa te poti lauda. Asteptarea va lua sfarsit astazi. O sa termini ceva ce iti va aduce numai laude.

Pesti

Primesti datele despre un proiect in care ai putea sa te implici in perioada urmatoare. Semnele sunt bune. Continua cu drumul acesta.

Berbec

Nu te astepta ca totul sa mearga ca pe roate astazi, pentru ca o persoana de la birou se implica in treburi care nu o privesc. O sa fii nevoit sa iti arati putin si latura intunecata.

Taur

Faci multe glume bune astazi si o ii faci pe ceilalti sa zambeasca. Este bine ca ai scapat de starea de neliniste din ultimele zile, care te impiedica sa te bucuri de frumusetea zilelor acestea.

Gemeni

A venit momentul adevarului. Urmeaza o sedinta in urma careia proiectul la care ai muncit o sa primeasca verdictul final. Acum se va decide ce vei face in continuare.

Rac

Oricat ai vrea sa pari stapan pe situatie si sa lasi impresia ca nimic nu te afecteaza, persoana iubita isi da seama ce se intampla si incearca sa iti fie alaturi. Daca la inceput nu ii accepti ajutorul, pana la urma vezi ca fara sustinerea sa o sa clachezi.

Leu

Faci un mare pas in fata in ceea ce priveste cariera ta. Esti mandru de reusita ta si ai incredere in propriile forte in ceea ce priveste noile actiuni.

Fecioara

Te temi de reactia partenerului de viata din momentul in care il vei anunta ca planurile pentru weekend se schimba. Spera sa aiba parte de ceea ce ii promisesei. Nu ii poti cere sa nu sufere, insa ii poti oferi o alta solutie la fel de buna.

Balanta

Ai impresia ca ceea ce faci nu este productiv. Nu este adevarat, doar ca rezultatele apar mai tarziu. O sa fii uimit de cat de bine va fi pe viitor.

Scorpion

Esti foarte calculat de obicei si nu dai frau liber anumitor sentimente. Astazi este cazul sa ai incredere in instincte si sa nu accepti invitatia cuiva.

Sagetator

Pleci de acasa cu gandul sa termini repede cu treaba si sa te intorci cat mai repede, insa programul de la birou iti va da planurile peste cap. O sa fii nevoit sa ramai mai mult la munca.

Capricorn

Chiar daca este ultima zi lucratoare, nu inseamna ca ai putina treaba. Din contra. Pregateste-te pentru o zi foarte solicitanta. Multe sedinte, intalniri, telefoane. Anuleaza daca aveai ceva planificat pentru seara.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic februarie , #horoscop zilnic