Horoscop: 15 februarie 2016

Luni, 15 Februarie 2016, ora 07:35
3807 citiri
Horoscop: 15 februarie 2016
Foto: Ziare.com

Varsator

Nu e o zi favorabila din punct de vedere profesional; cariera nu se intrevede foarte stabila si nici la pozitia la care visati nu puteti ajunge. Trebuie sa luptati din greu pentru ceea ce va doriti - o pozitie buna din punct de vedere social, un loc bun de munca, bani sau chiar atentia cuiva.

Pesti

Ardoarea cu care va doriti unele lucruri - iubire, chiar intrigi romantioase, calatorii, contacte in strainatate - va oboseste si va expune pericolelor. In mod ciudat, succesele repurtate in sferele mentionate, dar si in domenii precum educatia ori justitia, pot avea "efecte adverse".

Berbec

Sunteti mai sensibili decat de obicei si mai emotionali. Daca sunteti barbat, veti cunoaste din plin ce inseamna capriciile femeilor. Incercati sa ocoliti conflictele in aceasta perioada. Stati cu ochii pe finante.

Taur

Va aparati cu indarjire independenta, ceea ce va duce la probleme in cuplu. Veti fi implicat in competitii nu doar in cuplu. Nu negati avantajele rivalilor; cu un compliment, dialogul va deveni mult mai productiv.

Gemeni

Nu e o zi in care sa controlati tot ce vi se intampla. Incercati sa nu fiti partasi la confruntari care nu va privesc direct; acestea pot aparea mai ales la serviciu, intre colegi. Pot aparea niste probleme de sanatate.

Rac

Evenimentele fericite ale zilei sunt umbrite de niste vesti. Spre exemplu, aflati ca veti avea nevoie de mai multi bani pentru vacanta planuita deja. Daca aveti un copil minor, veti raspunde pentru faptele sale.

Leu

Aveti de-a face cu o situatie "exploziva" in familie. Din pacate, insa, chiar voi sunteti cei care duc lucrurile la temperatura de fierbere, iar de vina e incapatanarea si egoismul. E drept, insa, ca actiunile voastre au ca punct de pornire dorintele nerezonabile ale membrilor familiei.

Fecioara

In timpul unei scurte calatorii veti fi pus in fata unor pericole pe care nici macar mintea voastra analitica nu le-a putut prevede. Aveti multe pe cap, asa ca atentia e impartita, iar acest lucru se va vedea. E posibil ca tot azi sa mai apara o calatorie urgenta.

Balanta

Exista riscul sa pierdeti niste bani - ori veti fi pus sa platiti niste dobanzi, ori sa inapoiati niste bani pe care i-ati cheltuit, dar care nu va apartineau. Nu imprumutati nimic; exista riscul sa luati decizii neinspirate.

Scorpion

Sunteti pusi in fata unei alegeri dificile: pentru a va atinge telul, trebuie sa luati o decizie dureroasa. Deveniti agresivi, egoisti, insa afisati hotarare prin toti porii, talent, curaj, creativitate, iar in final castigati.

Sagetator

Va simtiti provocati, chiar amenintati, de persoane cu autoritate, creative, de lideri neoficiali, dar si de parteneri de afaceri straini, care lucreaza pe la spatele vostru in interes propriu.

Capricorn

Aveti mare grija azi, cand sunteti in compania unor prieteni; poate aparea o situatie anormala. Ati putea sa va pierdeti controlul, iar din acel moment nimic bun nu se va mai intampla. Norocul nu va prea surade.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 15 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic