Horoscop: 15 februarie 2017

Miercuri, 15 Februarie 2017, ora 07:48
6727 citiri
Horoscop: 15 februarie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Cineva iti testeaza rezistenta psihica. Ai impresia ca si-a propus sa te enerveze. Chiar asa va fi, dar o face pentru a afla daca esti potrivit pentru o sarcina pe care vrea sa ti-o ofere.

Pesti

Vrei sa stai mai mult singur si sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut. Tocmai de aceea refuzi toate persoanele care vor sa se intalneasca cu tine si nici in pauza nu iesi.

Berbec

Ai foarte multa energie si iti indrepti atentia catre studii. Vei fi ca un burete. O sa inveti ceva ce parea foarte complicat la inceput. O sa iti placa foarte mult.

Taur

Generozitatea ta ii face pe altii sa se simta prost ca nu au facut mai multe donatii atunci cand a fost cazul si vor organiza un eveniment caritabil sau vor da ceva unei persoane care trece printr-o perioada dificila.

Gemeni

Bazeaza-te pe intuitie astazi. Asculta vocea din interiorul tau si ia deciziile in functie de aceasta. Esti tentat de cineva care iti propune un castig destul de mare intr-un timp scurt.

Rac

Ii oferi partenerului de viata motive de bucurie cum nu ai mai facut-o de multa vreme. Acesta va fi impresionat de cat de mult te-ai chinuit sa ii faci pe plac.

Leu

Intri in legatura cu oameni aflati in alt oras sau tara si te vor invata ceva ce iti va aduce linistea sufleteasca.

Fecioara

Vei fi foarte eficient la locul de munca, iar sefii vor observa imediat acest lucru. Nu este exclus sa primesti un bonus.

Balanta

Iei parte la un eveniment cu mai multi prieteni si acestia iti vor propune sa plecati impreuna intr-o vacanta. Esti incantat de itinerariul propus. Timpul iti cam lipseste.

Scorpion

Nu ai chef de nimic astazi. Esti foarte obosit si astepti cu nerabdare sa ajungi acasa pentru a te odihni. Ai nevoie de o pauza, pentru ca la birou a fost o perioada aglomerata.

Sagetator

Impartaseste din experienta ta cu cineva care are nevoie de sfaturi, dar nu incerca sa ii impui ceea ce crezi tu, ci doar sa il ghidezi.

Capricorn

Esti o persoana respectata de cei din jur, dar acum castigi si admiratia celor de la birou datorita muncii din ultima vreme.

Citeste si Horoscop lunar: Februarie, si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#horoscop 15 februarie, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic