Horoscop: 15 iulie 2013

Luni, 15 Iulie 2013, ora 07:00
2677 citiri
Horoscop: 15 iulie 2013
Foto: Ziare.com

Rac

Ceva mai multa independenta nu ti-ar strica. Atunci cand pui in aplicare ceva simti nevoia sa discuti cu cei din jur. Fii ceva mai sigur pe deciziile tale.

Leu

Un inceput de saptamana foarte bun din punct de vedere profesional. Ai ceva mai mult timp la dispozitie ca sa te ocupi de ceea ce iti place.

Fecioara

Ai scapat de o sarcina care te enerva ingrozitor si care te epuiza. Nu te bucura prea mult, pentru ca ti se pregateste altceva.

Balanta

Te ingrijoreaza starea de sanatate a unui cunoscut, care nu vrea sa iti dea prea multe detalii, pentru a nu pune mai multa presiune asupra ta. Totul se va rezolva in cateva zile.

Scorpion

Daca ai putina rabdare astazi, o sa ai de castigat maine. Asa ca, tine-ti emotiile si curiozitatea in frau si asteapta rezultatul final.

Sagetator

Cineva iti transmite o informatie care se va dovedi a fi extrem de utila la locul de munca. Trebuie doar sa gasesti momentul ideal pentru a te folosi de ea.

Capricorn

Nu te-ai intalnit de mula vreme cu un prieten bun si acum iti propune o iesire in oras. Nu o refuza. Profita de ocazie si relaxeaza-te putin.

Varsator

Asculta, invata, dar nu oferi sfaturi. Ceea ce tie ti se potriveste s-ar putea sa nu functioneze in cazul altcuiva si sa il induci in eroare.

Pesti

In ultima vreme ai tot aflat anumite detalii despre cunoscutii tai. Aceste lucruri te fac sa ii privesti cu alti ochi. Pe unii ii admiri, in timp ce in cazul altora te gandesti serios sa ii indepartezi.

Berbec

Se intampla ceva in viata ta si oamenii din jur au observat asta. Incearca sa inteleaga ceea ce se intampla, insa esti mult prea secretos. Nu vrei sa dezvalui nimic pana cand nu esti sigur ca ceea ce ai planuit se va concretiza.

Taur

Termini rapid treburile programate pentru astazi la birou si apoi te ocupi de ceva ce tine de viata sentimentala. Nu vrei sa faci asta acasa, pentru ca este o surpriza pentru cel drag.

Gemeni

Nu cheltui nimic astazi daca nu este neaparat nevoie. Maine o sa ai nevoie de o suma ceva mai mare si nu o sa iti permiti daca acum nu lasi portofelul deoparte.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic iulie 2013, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic