Horoscop: 15 iunie 2016

Miercuri, 15 Iunie 2016, ora 07:24
4310 citiri
Horoscop: 15 iunie 2016
Foto: Ziare.com

Gemeni

Inaintezi greu cu o colaborare, pentru ca cei implicati nu sunt deschisi noilor tendinte si o sa ai ceva de tras cu ei. Tu o sa fii nevoit sa schimbi directia.

Rac

Nu te poti plange de nimic astazi si o sa fie totul pe placul tau. Incep sa se rezolve anumite aspecte pe care le considerai imposibil de terminat.

Leu

Ai intimidat o persoana care vrea sa fie cu tine. Alege-ti cuvintele in discutiile cu ea, pentru ca o poti timora si nu va mai indrazni sa faca niciun pas. In semn de respect fata de cineva faci un gest deosebit.

Fecioara

Pasul facut astazi iti asigura ascensiunea la locul de munca. Nu incerca sa avansezi punand pe cineva intr-o lumina nefavorabila, ci, mai degraba, promoveaza-ti cat mai bine propriile realizari.

Balanta

Ai o multime de variante pentru petrecerea weekendului, dar tu vrei sa o alegi pe cea care ii cuprinde pe toti cei dragi. Va fi destul de dificil de realizat, dar nu o sa renunti pana cand nu o sa reusesti.

Scorpion

Vestea buna primita dimineata te mobilizeaza mai mult ca o cafea neagra. Termini toata treaba pana la amiaza, iar apoi te poti concentra pe ceva ce se va intampla seara si in care este implicat si partenerul de viata.

Sagetator

Oricat de interesanta ti se pare provocarea zilei nu te arata prea entuziasmat. Pastreaza-ti cumpatul, pentru ca exista si varianta esecului si risti sa fii dezamagit.

Capricorn

Nu face cheltuieli mari, pentru ca in perioada urmatoare o sa ai nevoie de o suma mare pentru a-ti asigura un confort psihic.

Varsator

Te contrazici cu un amic cu privire la rezultatele unui pariu facut acum ceva timp. Pana la urma ajungeti la concluzia ca niciunul nu a avut dreptate si stabiliti sa ii scoateti pe ceilalti prieteni in oras, impartind nota de plata.

Pesti

Afacerile sau treburile la locul de munca iti merg atat de bine incat te gandesti sa te rasfeti cu o calatorie in afara tarii sau macar intr-un loc special pentru tine si partener.

Berbec

Faci o evaluare a proiectului la care lucrezi si ajungi la concluzia ca stadiul in care te afli este mai mult decat bun si iti permiti o mica pauza pentru a-ti incarca bateriile.

Taur

Muncesti foarte mult de cateva zile si ar fi indicat ca pentru mica vacanta prelungita din weekend sa faci planuri pentru a pleca din oras. In aceasta seara o sa primesti niste bani, poate o suma imprumutata si de care ai uitat.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 15 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic lunar, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic