Horoscop: 15 mai 2017

Luni, 15 Mai 2017, ora 07:07
6657 citiri
Horoscop: 15 mai 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Taur

Viata sentimentala ia o intorsatura neasteptata in bine. Iti pierdusei speranta ca poti schimba ceva in comportamentul celui drag, dar acesta se conformeaza subit cerintelor tale. La randul tau, modifici ceva pentru ca totul sa se desfasoare in armonie. La birou nu se anunta nimic notabil.

Gemeni

Arati excelent si te simti senzational. Gandurile pozitive te acapareaza cu totul, iar acest lucru se observa si acasa. Vei redecora casa in asa fel incat sa emane energii care sa te relaxeze. La birou, sedinta programata se va desfasura mai bine decat credeai. Vei primi si o veste legata de bani.

Rac

Te vei inscrie la un curs sau te vei alatura unui grup de la care consideri ca ai multe de invatat. Te vei integra imediat, pentru ca esti o persoana sociabila. Totusi, nu arde etapele! Nu ii considera direct prieteni pe cei pe care abia ii cunosti. Lasa-i sa iti castige increderea.

Leu

Astazi incep sa apara din rezultatele unui proiect mai vechi. Vestile bune vin una dupa alta si vei fi tot timpul cu zambetul pe buze. Vei fi foarte creativ mai spre seara. Nu vei putea adormi, asa ca vei lucra la un proiect special.

Fecioara

Dragostea pluteste in jurul tau. Esti foarte romantic si implicat activ in tot ceea ce face partenerul de viata. Atentia ta il face si pe el sa prinda aripi. La birou o sa fii ancorat in realitate, pentru ca se apropie niste termene limita.

Balanta

Esti foarte generos si renunti la ceva in favoarea unui cunoscut. Era un lucru drag, dar omul respectiv are mai multa nevoie de el. Astrele vor recompensa acest gest al tau. Dispui de niste bani in prezent si vrei sa iti cumperi ceva. Nu te grabi, ci cantareste bine prioritatile.

Scorpion

Nu credeai in dragoste la prima vedere, dar esti pe punctul de a o experimenta. Cei implicati in relatii de mai multi ani trebuie sa aiba grija la persoanele care se implica prea mult in viata lor desi nu ii priveste deloc. Seara se anunta o adevarata aventura prin magazine, pentru ca trebuie sa cumperi ceva.

Sagetator

Ai un talent special in a pastra secretele fata de cel drag atunci cand este vorba despre surprize pregatite pentru el. De data aceasta o sa iti depasesti propriul record, pentru ca va fi vorba despre ceva iesit din comun. Sagetatorii singuri este mai bine sa nu se implice in relatii noi in aceasta zi.

Capricorn

Simti o apropiere aparte fata de cineva din familie sau din grupul de prieteni. Este o ocazie speciala si stai ore in sir in compania sa. E o adevarata placere sa impartasesti cu el astfel de momente.

Varsator

Simti ca orice este posibil. Ai o forta interioara care te face sa accepti orice provocare. Acest lucru se va concretiza la locul de munca, unde vei accepta sa intri intr-o echipa care dezvolta ceva inovativ.

Pesti

Combinatia de optimism si energie din tine te va duce catre succes. Astrele se alinieaza in asa fel incat vei atrage doar vibratii pozitive. Ai o zi in care miracolele par posibile.

Berbec

Nu te teme sa ceri ajutorul. Nu este un semn de slabiciune, ci din contra, ca vrei sa inveti si sa te dezvolti. Descoperi un gadget care iti va usura munca. O sa vezi ca odata imbratisata tehnologia iti vei imbunatati total calitatea vietii.

Citeste si Horoscopul lunii mai si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#horoscop 15 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic