Horoscop: 15 martie 2012

Joi, 15 Martie 2012, ora 07:20
2996 citiri
Horoscop: 15 martie 2012
Foto: Ziare.com

Pesti

O sa ai foarte multe de facut la locul de munca pentru ca ai tot amanat ceva. Acum a venit momentul care ti-a dat emotii de cateva luni. Trebuie sa fii tare si sa incerci sa te linistesti pentru ca fiind agitat nu te ajuta cu nimic.

Berbec

La prima ora a zilei primesti o veste buna si datorita acesteia o sa iti schimbi planurile facute. Te bucuri de ceea ce ti se intampla si ai vrea sa iti anunti toti cunoscutii ca urmeaza sa faci ceva notabil.

Taur

Ai primit o cerere si o pui imediat in practica. Realizezi un lucru important pentru cariera ta si merita sarbatorit. Seara sunt multe sanse sa iesi in oras cu cei dragi pentru a petrece cateva ore discutand despre pasul pe care trebuie sa il faci in continuare.

Gemeni

Te simti legat la maini pentru ca nu poti sa te implici intr-un conflict de la locul de munca. Este vorba despre doi colegi apropiati si nu esti sigur ca trebuie sa iei partea unuia dintre ei. Mai bine stai deoparte si ii lasi sa isi rezolve singuri disputa.

Rac

Ai primit niste bani si dupa ce ai achitat toate facturile ti-a ramas o suma maricica. Te bucuri pentru ca poti sa cumperi ceva ce ti-a tot facut cu ochiul din vitrinele magazinelor. Barbatii se vor indrepta in mod sigur catre ceva ce are legatura cu o pasiune de-a lor.

Leu

Ai probleme cu cineva care este nemultumit de succesul pe care l-ai atins in urma cu putin timp. Incearca sa iti puna obstacole in cale, asa ca ai grija la fiecare pas pe care il faci. Nu te increde in nimeni.

Fecioara

Ai gresit fata de o persoana draga si nu indraznesti sa te prezinti in fata sa. Faci tot posibilul sa ajungi cat mai tarziu acasa, insa nu uita ca nu scapi de ceea ce iti este frica. Cel mai bine ar fi sa accepti ca este vina ta si sa corectezi asta.

Balanta

Ai foarte multa treaba si nici nu o sa ai timp sa mananci. Seara te vei simti epuizat. Problema este ca uiti ca trebuia sa faci ceva si starnesti supararea unor prieteni foarte buni.

Scorpion

Mare atentie in aceasta perioada la cei ce par mult prea buni cu tine. Sigur au ganduri ascunse si vor sa obtina ceva. Nu te lasa atras in capcana lor.

Sagetator

Oricat de mult ti-ai dori sa faci parte dintr-un anumit grup exclusivist, nu te arata dispus sa faci sacrificii mari pentru ca nu merita. Acum nu realizezi ce greseala faci, insa pe viitor ar putea sa te coste. Asculta-ti prietenii adevarati pentru ca iti vor binele.

Capricorn

Nu incepe nicio afacere astazi pentru ca astrele nu iti sunt favorabile. Ocupa-te mai mult de activitatile casnice pentru ca este nevoie de asa ceva.

Varsator

Ai oferit o informatie cuiva si acum ti se cer detalii. Problema este ca nu le ai si realizezi ca nu ar fi trebuit sa te bagi in asa ceva pentru ca te depaseste situatia. Incerci sa te retragi usor-usor. O sa reusesti, dar data viitoare sa ai mai multa grija.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2012 , #horoscop zilnic