Horoscop: 15 martie 2016

Marti, 15 Martie 2016, ora 07:14
4380 citiri
Horoscop: 15 martie 2016
Foto: Ziare.com

Pesti

Nu dai randament maxim astazi din pricina unui eveniment care are legatura cu viata sentimentala. La amiaza se iveste ocazia de a discuta cu o persoana pe care o admiri.

Berbec

Comunici excelent cu oamenii pe care abia ii cunosti si cu care o sa colaborezi pe viitor. Vizitezi o cladire istorica sau iei parte la o conferinta cu un subiect istoric.

Taur

Atingi cote maxime ale succesului in privinta unui domeniu care te pasioneaza si transformi totul intr-o afacere de viitor pentru familia ta. Seara te vei declara foarte multumit de ceea ce s-a intamplat.

Gemeni

Ai un sarm aparte si farmeci o persoana de sex opus. Nu este nimic imoral, dar risti ca partenerul de viata sa interpreteze gresit totul si sa aveti cel putin o discutie neplacuta.

Rac

Ai parte de cateva avantaje in urma unei colaborari mai vechi. Esti incantat de faptul ca cineva din familie urmeaza sa plece in afara tarii pentru un proiect la care viseaza de multa vreme.

Leu

Este momentul potrivit sa iti faci ordine in sarcini. Ai adunat multe lucruri de facut si nu poti sa te imparti in zece locuri deodata. Alege prioritatile si ocupa-te de ele pentru inceput.

Fecioara

Indreapta-ti atentia catre activitatile casnice si, mai ales, la cele care conteaza mult pentru partenerul de viata. Acesta se simte ignorat.

Balanta

In timpul unei deplasari sau excursii, descoperi detalii foarte interesante despre cineva din familie. Poate fi vorba despre o mostenire.

Scorpion

Munca ta incepe sa fie mult mai apreciata si esti incantat de ceea ce se intampla. Esti in centrul atentiei si felicitarile nu se opresc. O sa discuti cu oameni din companie despre care credeai ca nu stiu ca existi.

Sagetator

Unii oameni nu pot trece peste discutii contradictorii mai vechi si se leaga mereu de astfel de detalii. Gasesti solutia potrivita pentru a-i face sa depaseasca aceste probleme.

Capricorn

Este o perioada benefica pentru afaceri, asa ca scoate la lumina un plan bagat in sertar acum ceva timp. Astrele au semne bune in aceasta privinta.

Varsator

Ziua nu se va intampla nimic deosebit, dar seara o sa te intalnesti cu prieteni dragi pe care nu i-ai vazut de multa vreme.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop 15 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic