Horoscop: 15 septembrie 201

Joi, 15 Septembrie 2011, ora 07:12
2407 citiri
Horoscop: 15 septembrie 201
Foto: Ziare.com

Fecioara

Multa agitatie, multe drumuri si acte de semnat cat nu ai avut vreodata. Cam asa se va desfasura ziua ta. Abia pe seara o sa prinzi un moment de pauza si incerci sa profiti de el pentru a sta cu familia.

Balanta

Pentru a te simti bine in perioada urmatoare esti nevoit sa dai o suma de bani. Nu te bucura vestea asta, insa cand te gandesti la relaxarea de care vei avea parte, realizezi ca merita efortul.

Scorpion

Nu ai dispozitia necesara pentru a asculta ceea ce au ceilati de spus. Incerci sa stai cat mai izolat si sa iti vezi de treburile tale. Nici macar invitatiile in oras venite din partea prietenilor nu sunt pe placul tau in aceste momente.

Sagetator

O sa ai parte de o dimineata deosebita datorita partenerului de viata. Surpriza pe care ti-a pregatit-o te face sa uiti de toate grijile, cel putin pentru cateva ore.

Capricorn

Ai nevoie sa iti pastrezi calmul in aceasta perioada pentru ca altfel risti sa strici tot ceea ce ai cladit pana acum. Ai nevoie de sustinerea celor din jur si chiar asta se va intampla.

Varsator

Schimbarile care au loc in viata ta te iau prin surprindere. Lucrurile evolueaza mult prea repede si esti uimit de toate acestea. Parca nici nu faci parte din aceasta lume.

Pesti

Vestile primite astazi iti dau incredere si esti optimist cu privire la noul proiect pe care l-ai inceput de putin timp. Nici nu sperai ca totul o sa mearga atat de bine.

Berbec

Te lovesti in demersul tau de cateva persoane care nu stiu despre ce este vorba, dar care isi dau cu pararea si te incurca. Vina este a ta pentru ca in loc sa ceri ajutor de specialitate, te lasi influentat de cine nu trebuie.

Taur

Familia va dori sa petreaca mai mult timp in compania ta, insa va trebui sa refuzi oferta din cauza slujbei, care te va solicita foarte mult. Din fericire, vei reusi sa treci peste toate problemele foarte repede si ziua se va sfarsi intr-un mod placut.

Gemeni

Ai promis cuiva un ajutor financiar, insa nu o poti face. Iti pare rau de situatia creata si incerci sa faci tot ce poti pentru a-l ajuta pe cel ce are nevoie intr-un alt mod.

Rac

Ai trecut peste ceea ce parea mai rau si acum te pregatesti de momentele usoare ce urmeaza. Zambesti la gandul ca soarele a rasarit pe strada ta.

Leu

Te simti epuizat din cauza a ceva ce ai facut in ultimele zile pentru o sedinta importanta de la locul de munca. Acum astepti cu sufletul la gura sa vezi rezultatul.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic septembrie , #horoscop zilnic