Horoscop: 15 septembrie 2016

Joi, 15 Septembrie 2016, ora 06:56
4559 citiri
Horoscop: 15 septembrie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Iti indrepti atentia catre ceva ce are legatura cu partea estetica sau catre arta. O sa alegi ceva ce te si relaxeaza, in acelasi timp.

Balanta

Iei parte la un eveniment informal in cadrul caruia o sa afli despre viitorul echipei din care faci parte. Ti se propun proiecte indraznete si le accepti, pentru ca vrei sa dovedesti ca poti mai mult decat pana acum.

Scorpion

Esti foarte atent la nevoile persoanelor din jur. Faci un bine cuiva fara sa astepti nimic inapoi, iar acest lucru iti ofera o satisfactie sufleteasca unica.

Sagetator

Te exprimi in mod liber in legatura cu orice. O sa fii un exemplu pentru cineva, pentru ca esti foarte natural si o sa vrea sa fie exact ca tine, asa ca ai grija cum te comporti in preajma adolescentilor.

Capricorn

Va fi o zi in care o sa te ameteasca multele informatii pe care o sa le primesti. Ai momente in care esti extrem de agitat, dar si clipe in care esti foarte relaxat si uiti de tot ceea ce se intampla in jurul tau, visand cu ochii deschisi la weekend.

Varsator

Cei din jur trebuie sa se teama de tine, pentru ca atunci cand iti pui in cap ceva nu te lasi pana nu reusesti, iar acum ai un obiectiv important de atins.

Pesti

Nu incerca sa faci totul intr-o singura zi. Mai bine este sa faci pasi mici, dar siguri. Doar asa te asiguri ca o sa termini totul la timp si nu te vei incurca in detalii.

Berbec

Este o zi perfecta pentru viata amoroasa. Te indragostesti sau descoperi o persoana compatibila cu tine. Sunt vesti excelente pentru berbecii singuri. Cei implicati in relatii serioase vor face un mare pas in fata.

Taur

O sa iei parte la o intalnire de familie sau o reuniune cu multi oameni. Prezenta unui copil va face atmosfera sa fie deosebita si o sa va distrati.

Gemeni

Esti studios astazi si te concentrezi pe lucruri care iti pot imbogati bagajul de cultura generala. Seara iti demonstrezi abilitatile in arta seductiei.

Rac

Sunt sanse mari sa primesti un cadou, chiar daca nu este ziua ta. Chiar si o veste mult asteptata va fi precum un dar deosebit. Te intalnesti cu niste prieteni pe care nu i-ai vazut de multa vreme.

Leu

Farmecele naturale te vor ajuta sa rezolvi niste probleme. Te folosesti de ceva ce te-a invatat un apropiat si o sa fii avantajat in competia in care te afli sau in care o sa intri.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop 15 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic