Horoscop: 15 septembrie 2017

Vineri, 15 Septembrie 2017, ora 07:55
7295 citiri
Horoscop: 15 septembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Lasa lucrurile sa mearga de la sine. Nu mai incerca sa le fortezi, pentru ca vei pune presiune pe cineva care nu se simte confortabil in acest fel.

Balanta

Cineva din familie are mare nevoie de ajutorul tau. Lasa orice altceva si ofera-i sprijinul, pentru ca este o perioada grea.

Scorpion

Soarele si planeta iubirii fac echipa pentru tine. Primesti o veste buna pe plan personal. Este vorba despre ceva ce voiai sa realizezi de mai multa vreme si nu aveai timp.

Sagetator

In sfarsit te poti bucura de cateva ore libere. Investeste aceste momente in ceva pentru sufletul tau. Poti merge undeva cu prietenii, de exemplu.

Capricorn

Se intampla ceva si o sa vezi ca la sfarsit o sa te simti mult mai bine din punct de vedere moral. Trebuie sa iti oferi un raspuns si poate ar fi cazul sa te consulti cu un specialist inainte de raspunsul final.

Varsator

Cel drag pune la cale o surpriza. Poate fi vorba despre un cadou sau despre o excursie intr-un loc in care iti doreai sa ajungi de multa vreme.

Pesti

Organismul tau este cam slabit si ar fi cazul sa iti indrepti atentia catre un stil de viata ceva mai sanatos. Poate ca mai mult sport ar fi bun acum.

Berbec

Va fi o zi grea la locul de munca, pentru ca ai lasat pe ultima suta de metri anumite sarcini. Nu refuza ajutorul celor care se ofera sa te sprijine.

Taur

Ai foarte mult de alergat astazi, asa ca ar fi bine sa te trezesti de dimineata si sa termini totul la birou inainte de sfarsitul programului. Bea o cafea tare si pregateste-te de stres.

Gemeni

Scapi de orice dubiu in privinta unei probleme ce tine de viata personala. Esti sigur acum pe ceea ce simti si ce vrei.

Rac

Ai schimbat planurile pentru astazi in ultima clipa si te incurci in detalii. Seara, te pregatesti sa participi la un eveniment emotionant pentru familie si pentru toti cei apropiati.

Leu

Azi nu vei tine cont de reguli si vei face tot ceea ce vrei. Pret de cateva ore te simti liber, fara sa fii nevoit sa asculti pe cineva.

Citeste si Horoscopul lunii septembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 15 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie , #horoscop zilnic