Horoscop: 16 aprilie 2012

Luni, 16 Aprilie 2012, ora 08:09
2431 citiri
Horoscop: 16 aprilie 2012
Foto: Ziare.com

Berbec

Ai o problema de ordin profesional si vrei sa o rezolvi cat mai repede, pentru ca iti doresti sa te concentrezi asupra altor proiecte. Spre fericirea ta, o sa poti incepe dupa-amiaza.

Taur

Toata ziua te ocupi de o ruda, care ti-a cerut o favoare si care se afla intr-o situatie delicata. Abia pe seara te poti ocupa putin de tine si de cei mai apropiati.

Gemeni

Ai aflat o informatie ce te-ar ajuta foarte mult in cariera, insa doar daca stii cum sa te folosesti de ea. Ai grija cui o impartasesti, pentru a nu pierde asul din maneca.

Rac

Esti ingrijorat din cauza unui membru al famliei care intampina probleme de sanatate. Iti doresti sa ii fii alaturi, insa programul de munca nu iti permite si te supara acest fapt.

Leu

Iti doresti sa faci ceva deosebit, insa realizezi ca resursele de care dispui nu sunt destule si vrei ceva in plus. Solutia salvatoare vine din partea partenerului de viata care stie exact ce iti trebuie pentru a inregistra succesul la care visezi.

Fecioara

Uneori ai prea multa rabdare cu cei care nu merita. Consumi timp si energie in mod inutil. Invata sa spui "nu" si o sa iti dai seama ca te vei putea ocupa mai mult de cei dragi. O sa fie cea mai buna decizie pe care o poti lua.

Balanta

Cineva si-a pus in cap sa te enerveze si o sa reuseasca. Vei avea parte de cateva momente tensionate. Seara o sa fie mult mai frumoasa pentru ca o vei petrece cu un amic pe care nu il vazusei de ceva vreme.

Scorpion

Fii prudent atunci cand iei hotarari ce iti pot schimba drumul vietii. Nu te lua dupa aparente pentru ca de cele mai multe ori sunt inselatoare. Nu pune totul pe o singura carte.

Sagetator

Atmosfera este placuta si acasa si la munca. Ba chiar este prea multa liniste si te temi sa nu fie cea dinaintea furtunii. Nu te gandi la asta. Relaxeaza-te si profita de tot din jur.

Capricorn

O sa fii foarte prins cu ceva legat de slujba si ignori semnalele trimise de cei din jur care simt nevoia de mai multa atentie. Daca nu vrei sa ii superi, seteaza-ti prioritatile si ofera-le ceea ce isi doresc.

Varsator

Esti foarte entuziasmat in legatura cu ceva ce urmeaza sa se intample in cariera ta. Poate fi vorba despre o marire de salariu sau despre o functie care iti ofera alte perspective.

Pesti

Vrei sa reusesti ceva, insa ti se inchid toate usile. O sa fii nevoit sa apelezi la cineva cu o influenta destul de mare. Nu te bucura varianta aceasta, insa alta nu ai la indemana acum.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic