Horoscop: 16 aprilie 2013

Marti, 16 Aprilie 2013, ora 07:25
3716 citiri
Horoscop: 16 aprilie 2013
Foto: Ziare.com

Berbec

Daca simti nevoia de o schimbare, nu te indrepta catre locul de munca. Aici nu trebuie sa faci nicio modificare. Mergi pe drumul tau.

Taur

Suna-ti prietenii si vezi ce mai fac. In ultima vreme te-ai inchis intr-o carapace si cu greu ajung amicii la tine. Fii mai sociabil.

Gemeni

Nu iti place ca cineva de la locul de munca este exploatat, in timp ce alti colegi scapa mult prea usor. Cu riscul de a deranja pe cineva, astazi iti spui parerea.

Rac

Ti se reproseaza faptul ca esti superficial fata de ceva ce implica intreaga familie. Dupa ce vei fi mustrat, o sa te schimbi total.

Leu

Astazi ar fi cazul sa te ocupi mai mult de propria persoana. Uita de sot/sotie sau copii si fa ceva ce te relaxeaza.

Fecioara

Esti cu capul in nori. Te comporti ca un adolescent indragostit. Fii atent la ceea ce se intampla la birou, deoarece au loc cateva evenimente notabile.

Balanta

Nu uita ca astazi ai de predat un proiect important. Cere ajutorul daca nu te simti capabil sa faci totul singur.

Scorpion

Primesti o ultima sansa pentru a realiza ceva ce ti s-a cerut de cateva saptamani. Ar fi bine sa o iei in seama.

Sagetator

Se intampla ceva ce te tine cu sufletul la gura. Nu ai stare pana cand nu afli ca cei implicati sunt bine. O sa dai multe telefoane.

Capricorn

Vei fi foarte activ in primele ore ale diminetii, insa apoi o sa fii mult prea obosit pentru a lua parte la o intalnire la care te-a invitat un colaborator.

Varsator

Anulezi programarile facute pentru astazi, deoarece intervine ceva de ultima ora. Cineva din familie va avea nevoie de tine.

Pesti

Esti foarte impulsiv si cand afli ceva iti spui parerea fara sa analizezi situatia inainte. De data aceasta, va trebui sa fii ceva mai calm.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic aprilie 2013 , #horoscop zilnic