Horoscop: 16 aprilie 2014

Miercuri, 16 Aprilie 2014, ora 07:01
3096 citiri
Horoscop: 16 aprilie 2014

Berbec

Nu te poti concentra la job. Gandul iti zboara in cu totul alta parte la ceva ce tine de viata sentimentala. Ceea ce ti-a spus partenerul de viata te ajuta in luarea unor decizii importante.

Taur

Nu lasa pe maine ceea ce trebuia sa termini acum. In urmatoarea zi pot sa apara alte lucruri urgente si o sa fii nevoit sa amani din nou.

Gemeni

Soarele te ajuta in luarea unor decizii. Iti limpezeste mintea, astfel incat sa o iei pe drumul cel bun. De asemenea, sfaturile primite astazi sunt demne de a fi luate in calcul.

Rac

Planeta iubirii te face sa infloresti astazi. Esti tot timpul cu zambetul pe buze si ceilalti vor vrea sa fie in locul tau.

Leu

Trebuie sa faci un plan. Ai foarte multe lucruri de facut si daca nu iti calculezi fiecare pas, nu o reusesti sa termini.

Fecioara

Prinzi curaj atunci cand afli ca nu esti singurul in situatia care se iveste in urmatoarele ore. Colaborezi cu cei de la birou si totul va fi bine.

Balanta

Esti dornic de a pleca intr-o vacanta. Mai ai rabdare cateva zile, pentru ca cel drag pregateste o surpriza. Trebuie doar sa il lasi sa se concentreze.

Scorpion

Nu te culca pe o ureche doar pentru ca un coleg ti-a spus ca se ocupa el si de treaba ta. Risti ca acesta sa isi uite promisiunea.

Sagetator

Ti se propune ceva inedit. Esti nehotarat si ai nevoie de putin ajutor. Prietenii se vor oferi si vor pune in balanta lucrurile bune si cele neplacute. Totul va fi mult mai usor.

Capricorn

Nu faci nimic pana nu esti 100% sigur ca merita. Drept pentru care astazi o sa faci o multime de scenarii, in dorinta de a alege ce-i mai bine pentru tine.

Varsator

Reusesti sa depasesti un moment care a avut loc acum cateva saptamani, dar care te impiedica sa mergi mai departe. Marte te va ajuta destul de mult.

Pesti

Se spune ca unde-s multi puterea creste, iar tu o sa inveti asta in perioada urmatoare. Oricat de mult ti-ai dori sa rezolvi totul singur, viata e mai usoara daca accepti mainile de ajutor care ti se intind.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 16 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2014, #horoscop zilnic aprilie , #horoscop zilnic