Horoscop 16 august 2010

Luni, 16 August 2010, ora 10:50
2467 citiri
Horoscop 16 august 2010
Foto: Arhiva

Leu

In aceste zile o sa pui pe primul loc persoanele din jur, nu propria persoana. Cum auzi ca un prieten are o problema, cum incerci sa gasesti o solutie pentru a-l ajuta. Persoanele mai mici decat tine iti vor cere sfatul si te vor ruga sa ii ajuti in cateva probleme legate de profesie.

Fecioara

Iti place sa accepti noi provocari. Mai exact, o sa accepti cu entuziasm noi proiecte si orice ti se pare ca te solicita mai mult decat esti obisnuit. Partea cea mai buna este ca aceste provocari iti vor aduce castiguri substantiale, ce iti vor permite sa petreci o vacanta pe sufletul tau in aceasta vara. Ai mare grija, sa nu te entuziasmezi fara a cunoaste toate detaliile noului proiect.

Balanta

Ai nevoie de o schimbare in viata ta si faci orice este posibil pentru a avea parte de aceasta. Poate fi vorba despre o mutare din oras, asa ca ia in calcul orice oferta de schimbare a locului de munca.

Scorpion

Te vei confrunta cu o schimbare din punct de vedere profesional. Acest lucru poate avea loc datorita unei persoane importante pe care abia ai cunoscut-o. Nu face speculatii financiare in aceasta perioada.

Sagetator

Vorbesti mai mult cu cei din familie si asta te face sa te simti mai bine. Te simti plin de energie, iar asta de va ajuta la locul de munca, deoarece te vei ocupa chiar si de proiectele ce iti dadeau batai de cap.

Capricorn

Ai de terminat un proiect, insa se pare ca nu vei reusi sa termini atat de repede pe cat iti doresti. Trebuie sa ai rabdare si sa fii foarte atent la ceea ce ai de facut.

Varsator

Dupa o zi plina la munca, pe seara te vei bucura de cateva momente placute in compania prietenilor. Ba chiar, este posibil sa organizati o plecare din oras.

Pesti

Ai multe de facut, insa nu ai niciun motiv de ingrijorare pentru ca totul se va termina cu bine si o sa primesti multe laude. In viata personala trebuie sa depui mai mult efort pentru a-i multumi pe cei din jurul tau.

Berbec

Ai foarte multe lucruri de facut si cel mai bine ar fi sa ceri ajutorul unei persoane apropiate. Daca incerci sa faci totul de unul singur, este posibil sa intampini probleme.

Taur

Nu prea ai reusit sa faci tot ce ti-ai propus si acest lucru te cam nemultumeste. Se anunta un nou proiect la locul de munca si o sa ai nevoie de multa energie. Daca in jurul tau exista unele certuri, incearca sa le eviti.

Gemeni

Ai cam neglijat sanatatea in ultimele zile, iar acum este cazul sa te ocupi ceva mai mult de aceasta parte. Nu uita ca ai de platit unele facturi, asa ca nu te arunca la cumparaturi in plus, chiar daca ai impresia ca banii o sa iti ajunga.

Rac

Exista mari sanse sa pleci intr-un loc special. Nu este neaparat vorba despre o vacanta, poate fi vorba si despre o deplasare in scop profesional. O sa ai de-a face cu o persoana importanta, insa nu prea bine intentionata, asa ca ai grija. Cel mai bine ar fi ca deciziile importante din viata ta sa le discuti cu familia, nu cu cineva strain.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic