Horoscop: 16 august 2011

Marti, 16 August 2011, ora 10:43
1514 citiri
Horoscop: 16 august 2011

Leu

Nu esti agresiv sau competitiv, ai chef de relaxare, vrei sa eviti orice fel de conflict. In mod normal, obiective care ti se pareau importante nu mai conteaza atat de mult pentru tine.

Iti este greu si sa mentii intimitatea intr-o relatie cu cineva, din cauza unor influente externe. Va trebui sa rezolvi multe probleme care nu au nicio legatura cu tine si care te vor epuiza psihic.

Fecioara

E o perioada buna pentru conversatii si sa faci planuri impreuna cu altii. Pentru cei care activeaza in domeniul comunicarii sau al publicitatii, este o perioada deosebit de fructuoasa.

Relatiile personale de tot felul devin mai apropiate, iar comunicarea ajuta la formarea unor legaturi mai puternice. Flirtul si tachinarile pot duce la relatii intime.

Balanta

Conflictul si confruntarile sunt inevitabile, insa incearca sa eviti situatiile in care stii ca vei ajunge sa fii provocat sau iritat. Incearca sa lucrezi singur si nu fii agresiv. Obstacolele si frustrarile pot duce la furie, asa ca ai grija sa nu faci ceva ce vei regreta.

Esti destul de visator si vrei sa fii oriunde altundeva decat la munca: imaginatia si intuitia sunt la nivel optim, insa capacitatea de a actiona rational nu este.

Scorpion

Esti intr-o stare foarte buna, prinzi din zbor noi idei si intelegi clar concepte care iti erau straine pana acum. Este o perioada buna sa incepi sa iti faci planuri si strategii sau sa incepi sa studiezi.

In ultima vreme, dragostea nu a fost de partea ta, insa e cazul sa si faci ceva in legatura cu asta. Poti sa incerci sa iti marturisesti sentimentele sau sa organizezi o iesire inedita cu cel drag. Pentru cei care isi cauta jumatatea, e momentul potrivit sa intalneasca mai multe persoane.

Sagetator

Prietenia si fericirea merg mana in mana, iar tu ai parte de amandoua. Nu ai de ce sa fii trist sau sa ai o atitudine negativa, astrele iti zambesc iar in urmatoarea perioada vei avea parte de evenimente fericite.

Nu este insa o perioada foarte buna pentru relatia de cuplu, care cam scartaie: e cazul sa iei o pauza si sa reflectezi la ceea ce iti doresti de la relatie. Putin timp cu tine nu strica niciodata.

Capricorn

Simti ca, dupa o perioada de lupte cu proprii demoni, esti aproape de a descoperi ceva important. Astrele iti sunt favorabile si e momentul sa pornesti la drum pentru a-ti atinge scopurile.

In dragoste, e bine sa fii sincer si sa spui ce simti, e mult mai usor decat sa eviti conflictele. Pe de alta parte, incearca sa iti asculti si instinctele: acestea iti vor spune ce vor ceilalti de la tine.

Varsator

Nu lasa gandurile negre sa te cuprinda, daca ai un critic ce nu te invata nimic, atunci iti pierde vremea. Crezi in tine, chiar daca ceilalti nu cred. Treci pentru indoieli, pe remarci invidioase si peste cei care si-ar dori ca tu sa renunti. Fa pasi mici si, cu timpul, vei ajunge unde iti doresti.

In dragoste, alergi dupa himere. E cazul sa faci un compromis, altfel vei astepta mult si bine pana ca lucrurile sa mearga cum iti doresti.

Pesti

Se lucreaza in ritm rapid, trebuie sa scrii scrisori, sa dai telefoane si sa participi la discutii. Uneori esti nerabdator, ai chef sa iti faci cunoscute toate ideile: nu va trebui sa astepti mult, cineva ar nevoie de sfatul tau.

E o perioada in care esti foarte ocupat si stresat, de aceea va fi greu sa te exprimi, sa discuti sincer cu persoana iubita. E bine sa astepti cateva zile, ca sa se mai linisteasca lucrurile.

Berbec

Esti plin de viata, iar intelegerile la care ajungi acum sunt fundamentul pentru colaborari viitoare. Lucrezi cu usurinta, insa astepti afaceri mai profitabile. Stii ca vei castiga si nu ai nevoie sa o arati, nu ai nevoie nici de conflicte si de competitie.

In dragoste, simti nevoia unei legaturi intime si e bine sa stii ca cineva vegheaza asupra ta: la sfarsitul zilei, nu ezita sa cauti refugiul in bratele persoanei iubite.

Taur

Nu fii tentat sa ii provoci pe ceilalti, nu esti in masura sa fii sigur de victorie, iar o infrangere te poate costa scump. Chiar daca vrei o confruntare, e bine sa astepti pana cand esti mai puternic. Ia-ti ragaz sa ceri sfatul celor din jur, in care ai incredere.

In viata personala, este o zi ciudata, vor fi dezvaluite secrete care te vor lasa perplex. O discutie sincera cu persoanele implicate in viata ta poate rezolva multe probleme, insa e nevoie de iertare si multa intelegere.

Gemeni

O prietenie se schimba: incerci sa intelegi un comportament ciudat al unei persoane apropiate, insa iti este greu. Trebuie sa initiezi o discutie serioasa, pentru a intelege despre ce e vorba.

Este o perioada in care ai inima deschisa si te atasezi rapid de anumite persoane, ai chef de noi experiente si noi angajamente pe termen lung. Incearca sa calatoresti si sa intalnesti cat mai multe persoane.

Rac

Esti ingrijorat din cauza banilor si e cazul sa incerci sa gasesti noi metode de a-ti suplimenta vevniturile. Nu e o perioada buna sa mergi la restaurante scumpe sau sa faci vizite la mall.

In relatie pot aparea conflicte, nu prea ai chef sa faci compromisuri si asta poate duce la probleme. E insa o perioada buna pentru noi atasamente, o perioada in care ai curajul sa iti exprimi sentimentele.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#horoscop, #Horoscop august , #horoscop zilnic