Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 16 august 2013

Vineri, 16 August 2013, ora 07:21
2219 citiri
Horoscop: 16 august 2013
Foto: Ziare.com

Leu

Urmeaza sa depui niste acte pentru ceva ce are legatura cu viata personala. Ai emotii, dar trebuie sa ti le stapanesti.

Fecioara

Doresti sa te afirmi la locul de munca si depui mult efort pentru ca proiectul la care lucrezi acum sa iasa perfect. Ai nevoie de ajutorul cuiva.

Balanta

Faci schimb de idei cu colegii si iti dai seama ca munca in grup da roade. Te uimeste rezultatul si esti foarte mandru de echipa ta.

Scorpion

Nu iti place sa accepti cand gresesti, insa astazi esti nevoit sa recunosti. Altfel, ranesti pe cineva si o sa ai probleme mai tarziu.

Sagetator

Ai lasat pe ultima suta de metri pregatirile pentru primirea musafirilor si acum intri in criza de timp. Daca nu vrei sa lasi o impresie proasta, grabeste-te.

Capricorn

Incepi sa faci mai mult sport, deoarece ai observat ca atunci cand il practici te simti mai bine. Pui mai mult pret pe sanatate.

Varsator

E perioada concediului, dar tu mai ai de asteptat. Te simti ingrozitor cand vezi ca cei de la birou pleaca si tu ramai, dar o sa vina si vremea ta.

Pesti

Daca nu ai apucat sa iti faci planuri pentru diseara, nu-i nimic, deoarece prietenii pun la cale o surpriza pentru tine. Ai grija doar sa ai ordine in casa.

Berbec

Pleci de acasa cu gandul sa termini repede toata treaba de la slujba si apoi sa te relaxezi. Uita aceste ganduri, pentru ca te asteapta un proiect nou.

Taur

Se apropie weekendul si tu intri deja in atmosfera. Te imbraci lejer, nu alergi dupa autobuz si mergi direct sa bei cafeaua. O zi linistita.

Gemeni

Umbli toata ziua prin oras cu treburi. Seara trebuia sa iei parte la o intalnire cu prietenii, insa te simti epuizat si te vezi nevoit sa amani totul pentru urmatoarea zi.

Rac

Nu iti merg toate asa cum sperai si incerci sa gasesti vinovatii. Incearca sa repari ceva in loc sa pierzi vremea dand vina pe cineva.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop 16 august, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic august 2013, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic