Horoscop: 16 august

Marti, 16 August 2016, ora 07:20
4269 citiri
Horoscop: 16 august
Foto: Arhiva Ziare.com

Leu

Astazi trebuie sa recuperezi o suma imprumutata unui amic. Ai fost mai mult decat intelegator, dar acesta ingnora in continuare telefoanele tale. O sa fii nevoit sa iei masuri. La birou primesti o veste excelenta.

Fecioara

Esti nevoit sa te supui vointei grupului. Prietenii vor sa vizitezi ceva din apropierea orasului chiar daca tu simteai nevoia de odihna. Vei ceda rugamintilor lor.

Balanta

Stii exact catre ce trebuie sa te indrepti. Este o zi tocmai buna pentru a scapa de rutina. Idea unui amic pentru putina relaxare te va ajuta.

Scorpion

Vei fi epuizat pana seara, dar o sa te si incarci cu energie pozitiva, pentru ca proiectul la care lucrezi va avea urmari interesante si pentru partea financiara.

Sagetator

Vei fi implicat fara voia ta intr-un conflict de la birou. O sa fii nevoit sa joci rolul unui judecator dupa ce doi colegi iau mult prea in serios o competitie care trebuia sa fie distractiva.

Capricorn

Ai mai multe variante pentru ceea ce urmeaza sa faci astazi, dar pana la urma alegi ceea ce crezi ca te-ar face mai fericit. La birou situatia se imbunatateste, dupa ce in urma cu o saptamana apele au fost destul de tulburi.

Varsator

Acasa se anunta liniste, dar la birou o sa fii foarte ocupat pentru ca termenul limita al unui proiect se apropie si esti in intarziere. Vei fi nevoit sa amani o intalnire programata pentru seara.

Pesti

Te afli in fata luarii unei decizii importante. Soarele te ajuta sa iei cea mai buna hotarare atunci cand vine vorba despre viitorul tau, asa ca urmeaza-ti instinctul.

Berbec

Este un moment bun pentru achizitii, inclusiv unele mari si valoroase. Ai planificat foarte atent acest lucru. Fiind vorba despre o suma destul de mare, ai grija ca pana la sfarsitul lunii sa nu ramai fara bani.

Taur

Daca esti o persoana careia ii plac riscurile, cei din jur trebuie sa se astepte la surprize sau farse, mai ales daca ai un simt al umorului aparte.

Gemeni

Sfaturile tale au ajutat pe cineva sa depaseasca un moment greu si acum acesta vrea sa iti arate cat iti este de recunoscator. Seara, Soarele te va ajuta sa scapi ca prin urechile acului de o cearta.

Rac

Nu te astepta la castiguri financiare, ci la ceva ce tine de dezvoltarea personala si de sufletul tau. Lucrul pe care il vei primi o sa te umple de bucurie.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 16 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic