Horoscop: 16 august 2017

Miercuri, 16 August 2017, ora 06:47
7006 citiri
Horoscop: 16 august 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Leu

Uneori simti nevoia sa petreci putin timp cu tine insuti. Fara telefon, fara laptop, fara familie sau partener de viata. Trebuie doar sa mergi undeva unde sa iti oferi acest spatiu si sa iti incarci bateriile.

Fecioara

Nu ai nevoie de magie pentru a schimba ceva, trebuie doar sa ai incredere in tine si sa scoti la lumina puterea din interiorul tau. Priveste adanc in sufletul tau.

Balanta

Oricat de mic ar fi gestul pe are il faci pentru cel drag pe el il va impresiona si o sa simta din nou flacara ca la inceputul relatiei. Si tu simti ceva mai mult decat de obicei. Seara va fi doar pentru voi doi.

Scorpion

Vrei sa faci ceva unic. Oricat de multe idei ti-ar oferi cei din jur, tu vrei sa fii unic. Chiar daca va dura mai mult cand iti vei da seama care este pasul urmator o sa te simti uimitor.

Sagetator

Luna este in opozitie cu semnul tau. O sa inveti o lectie importanta sau o sa eliberezi din tensiunea care exista in jurul tau.

Capricorn

Este greu sa atingi succesul. Drumul este unul lung si anevoios, dar important este sa nu incerci sa urci mai multe trepte dintr-o data, ci sa le respecti ordinea.

Varsator

Se anunta un adevarat spectacol de comedie. Vei rade incontinuu si o sa o faci atat de mult, incat te temi sa nu atragi energii negative. Nu iti face probleme, ci doar bucura-te de ceea ce ti se intampla.

Pesti

Asteapta-te la suisuri si coborasuri pana cand o sa ajungi in punctul dorit, pentru ca doar asa victoria va fi si mai dulce. Daca ai primi totul de-a gata, nu ar mai fi la fel se frumos.

Berbec

Ai o multime de variante din care sa alegi in privinta petrecerii acestei zile si o alegi pe cea care presupune cat mai multa odihna. Autoritatea de care dai dovada la locul de munca te va ajuta sa faci un pas catre pozitia dorita.

Taur

Ai foarte multa energie. Ar fi bine sa mergi la inot, sa alergi sau la o plimbare lunga prin parc. Dar daca nu ajungi in timpul zilei, macar seara fa ceva pentru tine. Iti vei lua puterea din ceea ce te inconjoara.

Gemeni

Asteptai de multa vreme un semn si acum apare. De fapt, a fost mereu in fata dar, dar pana acum l-ai ignorat. Simti ca deodata ai deschis ochii si vezi lucrurile in alt mod.

Rac

Aminteste-ti ca doar tu iti poti impune limite. Nimeni altcineva nu te poate impiedica sa faci ceea ce iti doresti cu adevarat. Orice problema apare o tratezi cu naturalete.

Citeste si Horoscopul lunii august si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 16 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic