Horoscop: 16 iunie 2011

Joi, 16 Iunie 2011, ora 07:11
2679 citiri
Horoscop: 16 iunie 2011
Foto: Ziare.com

Gemeni

Esti foarte sensibil si ar fi bine ca cei din jur sa inteleaga ca nu esti dispus sa ai parte de momente neplacute. Daca situatia se inrautateste, incearca sa pleci cat mai repede din zona respectiva pentru a nu te supune unui chin de neimaginat. Seara totul o sa treaca si parca nimic nu s-a intamplat.

Rac

Incearca sa te relaxezi. Greul a trecut si acum trebuie sa te bucuri de timpul liber. Chiar daca pleci in concediu, nu te aglomera cu multe locuri de vizitat. Ai nevoie de odihna, nu sa te obosesti mai rau.

Leu

Emotiile vor fi mari astazi. Inca de dimineata primesti cateva vesti care te cam pun pe jar. Abia iti stapanesti strigatele de fericire si ai vrea sa stie toti cat de bucuros esti.

Fecioara

Ai nevoie de spatiu si ai impresia ca cei din jur te sufoca. Ia o pauza si mergi undeva singur sau cu o persoana draga, insa fa programul in asa fel incat sa beneficiezi de putin timp petrecut asa cum iti place.

Balanta

Trebuie sa pui la punct ceva cat mai repede, iar pentru asta ai nevoie de ajutorul cuiva, care la randul sau are nevoie de tine. Si cum o mana o spala pe alta sunt sanse sa aveti parte de un rezultat favorabil.

Scorpion

Orice fapta buna nu ramane nepedepsita. Ai ajutat pe cineva in urma cu putin timp, iar acum totul se intoarce impotriva ta si ajungi chiar sa fii acuzat de ganduri ascunse.

Sagetator

Lipseste ceva. Simti ca nu este totul cu ar fi trebuit sa fie si toata ziua esti stresat din aceasta cauza. Noroc cu cineva apropiat care va avea grija sa fii ocupat si sa te gandesti la altceva.

Capricorn

Esti foarte prins in cateva treburi si nu ai timp nici macar sa raspunzi la telefon. Totusi ai grija pe cine neglijezi pentru a nu intra in situatii neplacute din cauza ignorantei tale.

Varsator

Ai avut parte de cateva zile relaxante, insa acum este cazul sa te concentrezi asupra a ceva ce ai lasat neterminat pe plan sentimental. Nu ai lamurit lucrurile cu cineva si acum este cazul sa o faci.

Pesti

Activitatile din ultima vreme au fost solicitante si simti ca nu mai ai forta nici macar sa mergi pana la munca. Mai bine ia cateva zile libere. Daca mergi in starea asta la birou, risti sa gresesti ceva si sa fii sanctionat.

Berbec

Nu este de gluma. Te-ai implicat in ceva serios si trebuie sa iti asumi acest lucru. Oricat de usor parea la inceput iti dai seama ca te-ai inselat si iti cam dispare zambetul de pe fata.

Taur

Mare atentie la persoanele pe care le cunosti astazi. Cel putin una dintre ele va avea un cuvant important de spus pe viitor.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011, #horoscop zilnic iunie , #horoscop zilnic