Horoscop: 16 iunie 2014

Luni, 16 Iunie 2014, ora 07:21
3870 citiri
Horoscop: 16 iunie 2014
Foto: Ziare.com

Gemeni

Atmosfera este placuta la munca, dar si acasa ai parte de surprize. La amiaza se anunta putina tensiune din cauza unei rude ce intervine in viata ta, dar apoi totul se rezolva.

Rac

Casa familiei este in centrul atentiei. Se intampla ceva ce te face sa fii atent doar la viata personala si sa nu te intereseze deloc ce se petrece la birou. Nici macar termenul limita al unui proiect nu te face sa tresari.

Leu

Nu credeai ca o sa mai primesti ceea ce asteptai de cateva luni, insa uite ca ziua cea mare a sosit.Invata sa ai rabdare pentru a te asigura ca ai parte de succes.

Fecioara

Nu vrei sa lasi pe nimeni sa se apropie de tine pentru ca ai foarte multa treaba. O sa te inchizi in biroul tau si o sa stai acolo cateva ore. Apoi ai tot timpul la dispozitie sa cauti destinatia perfecta.

Balanta

Ai grija la tonul folosit in discutiile cu prietenii, pentru ca ar putea fi interpretat cu totul gresit si ar putea intervenii discutii neplacute. Soarele te ajuta sa nu ajungi la conflicte.

Scorpion

Ziua incepe foarte bine, cu o veste primita de la cineva foarte drag. De obicei, eviti musafirii, dar acum ii primesti cu zambetul pe buze, pentru ca este vorba despre prieteni apropiati.

Sagetator

Ai nevoie de ajutorul prietenilor si al familiei pentru a te decide pe ce drum o iei. Nu accepti sa fii pus pe locul doi astazi si le dai de veste inca de la prima ora.

Capricorn

Nu este o zi potrivita pentru interventii financiare, deoarece astrele nu sunt intro pozitie favorabila pentru nativii in capricorn.

Varsator

Rabdare. Rabdare. Rabdare. Asta trebuie sa fie atitudinea ta astazi. Altfel, o sa intampini dificultati in incheierea unor afaceri care par foarte importante pentru tine.

Pesti

Venus va face ca micile probleme din cuplu sa dispara mai repede decat ai fi crezut. Incepi sa apreciezi ceea ce face partenerul pentru tine si cu vorba buna o sa reusesti mult mai multe.

Berbec

Cel mai bine o sa te simti in a doua parte a saptamanii. Primele zile vei fi concentrat asupra slujbei, insa, incepand de miercuri, o sa stai mai mult cu familia. Daca ai copii, petrece mai mult timp cu ei.

Taur

Alergi toata ziua pentru a rezolva ceva ce tine de viata de familie. Cei apropiati vor fi mandri de realizarile tale.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 16 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic