Horoscop: 16 iunie 2016

Joi, 16 Iunie 2016, ora 08:00
4291 citiri
Horoscop: 16 iunie 2016
Foto: Ziare.com

Gemeni

Nu poti sa multumesti pe toata lumea, dar macar incerci. Totusi, gandeste-te ca important este sa iti fie si tie bine inainte ca altii sa se aseze confortabil.

Rac

O discutie serioasa cu echipa ta poate schimba drumul pe care te asteptai sa pornesti. Important este ca o sa fii mult mai increzator si hotarat sa reusesti in ceea ce ti-ai propus.

Leu

Ai multe idei si nu te poti hotari asupra uneia. Ai nevoie sa te consulti cu cineva si sa ii asculti sfaturile. O sa fii nevoit sa platesti pentru aceste servicii.

Fecioara

Iti lasi imaginatia sa zburde si ceea ce o sa creezi va fi in centrul atentiei in perioada urmatoare. Inveti cat de important este sa iti acorzi mai multa libertate.

Balanta

Primesti o propunere inedita pentru petrecerea weekendului. Este vorba despre o activitate la care nu ai mai participat si pentru care iti trebuie destul de mult curaj.

Scorpion

Este nevoie de putina modestie astazi sau mai bine spus realism. Sunt cateva persoane care te lauda mai mult decat este cazul si sigur urmaresc ceva, asa ca nu te increde cu totul in cuvintele lor.

Sagetator

Un coleg sau amic pe care il cunosti de putina vreme face niste glume pe care nu le agreezi si te revolti. O sa spui ceea ce gandesti, dar totusi fii atent la ton.

Capricorn

Insisti sa mergi pe drumul ales de tine oricat de mult s-ar impotrivi oamenii din jur. Esti constient de faptul ca nu te-ai inselat de multe ori pana acum si acesta este cel mai solid argument.

Varsator

Descoperi un defect la o persoana pe care o vedeai ca pe un model in viata. Esti dezamagit de acest aspect, dar pana la urma realizezi ca nimeni nu este perfect.

Pesti

Faci o marturisire si te simti eliberat de parca ai fi scapat de o piatra pe care o trageai dupa tine. Acum, poti atrage lucrurile frumoase in viata ta.

Berbec

Te deranjeaza ceva la aspectul tau fizic si vrei sa schimbi asta. O sa iti faci abonament la sala sau mergi la coafor ori te gandesti chiar la o operatie estetica, pentru ca vrei sa te simti bine in pielea ta.

Taur

Ai multe motive sa fii optimist, iar o ruda iti aduce si mai multe argumente. Consideri ca ceea ce ti se intampla este un motiv bun sa sarbatoresti alaturi de toti cei dragi.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 16 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic