Horoscop: 16 mai 2017

Marti, 16 Mai 2017, ora 07:07
5942 citiri
Horoscop: 16 mai 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Taur

Iti faci griji pentru reputatia ta dupa ce la urechi ti-a ajuns un zvon. Nu pierzi timpul si mergi sa discuti direct cu sursa principala. Cu un discurs diplomatic vei rezolva acest aspect.

Gemeni

Nu iti trai viata dupa regulile altcuiva. Simte-te liber in a lua propriile decizii. Chiar daca uneori nu sunt cele mai bune pentru tine, macar iti vei invata lectia. Ii faci cuiva o favoare pentru care iti va fi recunoscator toata viata. Practic, reprezinti salvarea sa dintr-o situatie complicata.

Rac

Ai impresia si simti incontinuu ca cineva este cu ochii pe tine. Poate chiar asa este, pentru ca o persoana cu o functie importanta din firma pentru care lucrezi iti va propune ceva in viitorul apropiat. Seara incearca sa uiti de telefon sau laptop, pentru ca cel drag iti va reprosa ca esti mereu cu gandul in alta parte.

Leu

In urma unor discutii cu unii dintre colegi, faci o lista cu ceva ce trebuie schimbat, pentru ca lucrurile sa evolueze exact asa cum iti doresti. Oamenii sunt receptivi si va puneti imediat pe treaba. Acasa poti astepta vizita unor rude pe care nu le-ai vazut de multa vreme. E posibil ca acestea sa vina cu rugaminti.

Fecioara

Incetineste putin ritmul, pentru ca exagerezi cu efortul si organismul are nevoie de o pauza. Daca nu o faci tu, ti-o va impune el si risti sa ai probleme de sanatate. Nu ar strica cateva zile libere. Un concediu la munte sau chiar in alta tara nu suna deloc rau.

Balanta

Te preocupa aspecte legate de bani. Oricat de multe calcule ai face si oricat de mult te-ai chinui, tot nu iti ajung pentru a merge in toate locurile in care vrei si pentru a onora si toate invitatiile primite la diverse evenimente. Acum e un moment bun sa alegi doar ceea ce te face pe tine sa te simti bine si sa renunti la obligatii.

Scorpion

Schimbi modul de abordate intr-o chestiune importanta pentru tine, mai ales din punct de vedere sufletesc. Cu greu te decizi, dar odata ce o faci simti rezultate imediate. Se iveste o ocazie in care poti juca un rol nou.

Sagetator

O chestiune financiara iti strica buna dispozitie. Nu e vorba de ceva grav, ci mai degraba de un moft. Vei fi nevoit sa renunti la el in favoarea unui cadou pentru cineva din familie. Nu te necaji, pentru ca va veni si timpul tau. Se apropie vara cu pasi repezi. Nu ar strica sa arunci o privire prin garderoba si sa faci schimbari din timp.

Capricorn

Esti foarte sigur pe pozitia ta la locul de munca, dar acum se iveste o ocazie importanta si nu vrei sa o ratezi. Vei avea mult de munca, dar si rezultatele vor fi pe masura. Esti muncitor, ambitios si nimic nu te poate opri din noul tau drum. Acasa vei face un exercitiu menit sa aduca putina ordine in viata de cuplu.

Varsator

Nu ai de ce sa te temi astazi decat de propria gura. Ai tendinta de a raspunde prea impulsiv. Risti sa spui ceva ce va deranja un apropiat. In rest, vei fi foarte sociabil si aventuros.

Pesti

Vrei sa faci ceva nou. Ce ai spune sa faci turul orasului tau? Poti vizita locuri in care nu ai mai fost pana acum. Chiar si o plimbare prin parc te va ajuta sa te incarci cu energie si sa te simti mai bine. Trebuie doar sa iti golesti mintea de detaliile inutile.

Berbec

Se intoarce la tine un proiect pe care il credeai incheiat. Trebuie sa revizuiesti anumite date si esti pus intr-o situatie complicata, pentru ca nu detii toate informatiile. Ai rabdare! Daca te vei enerva, vei agrava situatia.

Citeste si Horoscopul lunii mai si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Candidatul PSD-PNL la alegerile pentru Primăria București, medicul Cătălin Cîrstoiu a declarat vineri, 29 martie, că el și soția sa au muncit de „le-au sărit capacele” pentru a avea...
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a anunţat vineri, 29 martie, că împreună cu echipa de la instituţia pe care o conduce, pregăteşte un proiect legislativ care va...
#horoscop 16 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic