Horoscop: 16 martie 2017

Joi, 16 Martie 2017, ora 07:21
7011 citiri
Horoscop: 16 martie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Pesti

Vrei sa iti incerci norocul intr-un proiect care are legatura cu partea artistisca sau cu ceva ce nu ai mai facut pana acum. Esti foarte entuziasmat si plin de speranta pentru ce urmeaza.

Berbec

Te-ai straduit sa il impresionezi pe cel de langa tine si chiar reusesti. Ai pus la punct o surpriza care il va uimi pe acesta si vrea sa iti intoarca gestul cat mai curand.

Taur

Primesti vesti bune si, cel mai probabil, relatia de cuplu va fi cea vizata. Cel drag iti propune sa plecati in concediu doar voi doi si ideea sa iti surade.

Gemeni

Iei o pauza de la agitatie. Ti-a ajuns stresul si fuga din ultimele zile si planuiesti ca in weekendul care vine sa te retragi putin intr-un loc linistit.

Rac

Dai dovada de intelegere si marinimie fata de o persoana care se afla la necaz. O ajuti fara niciun interes si gestul tau va fi un exemplu pentru altii care vor face la fel.

Leu

O sa ajungi intr-un punct pe care il vizezi de multa vreme in ceea ce priveste locul de munca. Vei fi foarte mandru de reusita ta si laudele nu vor intarzia sa apara.

Fecioara

Desi nu ti se parea o idee stralucita, te razgandesti subit si il insotesti pe partenerul de viata intr-o vizita la niste persoane pe care nu le placi deloc. O sa fii surprins de ceea ce o sa gasesti la destinatie.

Balanta

Daca esti superstitios, nu incepe ziua aceasta, precum cea de ieri. Macar schimba traseul catre locul de munca. Altfel, o sa ai o stare nu prea buna si acest fapt se va observa si in ritmul in care vei lucra.

Scorpion

Intuitia iti transmite ca esti pe drumul cel bun, dar nu exagera cu entuziasmul, mai ales daca cei din jur nu au o zi prea buna. Pastreaza-ti fericirea pentru intalnirea cu prietenii.

Sagetator

Folosesti energia pozitiva intr-un mod foarte inteligent si realizezi ceva ce parea foarte greu de pus in practica. Va fi o zi incarcata si destul de agitata, dar satisfacatoare.

Capricorn

Te sfatuiesti cu cei de la birou, adunati o suma destul de maricica si ii faceti o surpriza unui coleg care isi dorea de multa vreme ceva. Se apropie un eveniment special pentru el si profitati de ocazie.

Varsator

Dai dovada de mult bun simt atunci cand nu ii vorbesti urat unei persoane care a reusit sa te enerveze ingrozitor. E bine ca te calmezi inainte sa spui ceva ce ar putea strica niste relatii vechi de prietenie.

Citeste si Horoscopul lunii martie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 16 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic