Horoscop: 16 octombrie 2012

Marti, 16 Octombrie 2012, ora 07:17
3514 citiri
Horoscop: 16 octombrie 2012
Foto: Ziare.com

Balanta

Descoperi ceva ce era chiar in fata ta, dar de fiecare data l-ai ignorat. Acum realizezi cat de important este sa fii atent la tot ceea ce se intampla in jurul tau.

Scorpion

Ai gresit, dar ti-ai invatat lectia. Te deranjeaza faptul ca cineva insista sa iti aduca aminte ce greseala ai facut. Iei atitudine si il/o pui la locul sau.

Sagetator

Cateodata te comporti ca un copil. Ai vazut ceva si vrei neaparat sa fie al tau, chiar daca situatia financiara nu iti permite. Din cauza aceasta o sa ajungi la discutii neplacute cu partenerul de viata.

Capricorn

Din fericire pentru tine, esti obiectiv si nu te lasi influentat de nimeni si de nimic in decizia pe care urmeaza sa o iei. Drumul pe care mergi este cel bun.

Varsator

Astrele sunt de partea ta astazi. De cateva saptamani te lupti sa iasa ceva cum iti doresti, iar marti va fi ziua cea mare. Seara sigur o sa sarbatoresti.

Pesti

Primesti o veste buna inca de la primele ore si datorita a ceea ce afli o sa ai succes si la locul de munca. O sa fii laudat de sefi.

Berbec

Nu prea ai dispozitia necesara pentru a face tot ceea ce ai pe lista astazi. Ai avea nevoie de ajutor, insa niciun coleg nu este dispus sa iti ofere sprijinul. Fa-ti o lista si noteaza prioritatile. Altfel, o sa te incurci.

Taur

Esti timpul sa dai dovada de mai multa maturitate. Se intampla ceva, iar latura amuzanta ar trebui sa stea deoparte pentru ca este necesar sa te ocupi de tot cu multa seriozitate.

Gemeni

O sa dai dovada de mult curaj astazi. Cunoscutii cauta scuze pentru a scapa, insa tu te implici direct fara sa te gandesti prea mult. Aceasta actiune te va face sa fii apreciat la munca.

Rac

Trebuie sa te ocupi de ceva ce era in sarcina sefului. Nu ai cum sa refuzi, dar acest lucru se va dovedi bun pentru cariera ta.

Leu

Ai o lista mare cu ceea ce urmeaza sa faci astazi. Te sperie gandul ca nu o sa termini in timp util, dar pana la urma o sa te descurci.

Fecioara

Te implici in ceva nou. Daca este vorba despre o afacere care presupune semnarea unor acte, fii foarte atent si citeste bine inainte de a-ti asuma raspunderea.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic