Horoscop: 16 septembrie 2011

Vineri, 16 Septembrie 2011, ora 07:12
2522 citiri
Horoscop: 16 septembrie 2011
Foto: Ziare.com

Fecioara

Chiar daca cei din jur pun presiune pe tine, nu lua nicio decizie ce ti-ar putea afecta viitorul. Influenta planetelor asupra ta te face sa fii mai sensibil si risti sa nu faci pasul care trebuie.

Balanta

Oricat de mult te-ar enerva un coleg, pastreaza-ti calmul. Demonstreaza-i ca esti diplomat si nu te lasa la nivelul lui. Atitudinea aceasta va atrage multe laude si aprecieri din partea superiorilor.

Scorpion

Cheltuielile din ultima vreme au fost mult prea mari pentru buzunarul tau si acum iti dai seama ca mai ai mult pana la salariu si te panichezi. Nu te imprumuta fara sa faci un calcul exact pentru ca tot tu vei inapoia banii si risti sa se repete situatia.

Sagetator

Ti s-a cerut o favoare si nu esti multumit, mai ales ca persoana in cauza nu prea iti este apropiata. Pe de-o parte ai face asta ca sa ii demonstrezi ca nu ii porti pica pentru ceva ce s-a intamplat in trecut, insa orgoliul nu prea te lasa. Consulta-te cu familia pentru a alege varianta buna.

Capricorn

Esti epuizat. Ai avut foarte multe de facut si nu te gandesti decat la weekendul ce urmeaza. Ai vrea ca orele sa treaca precum minutele si sa ajungi acasa sa dormi.

Varsator

Pentru ca te-ai lasat condus de inima ai parte de o dezamagire, insa nu are legatura cu o persoana de sex opus, ci cu o ruda. Ai ajuta-o mai mult decat trebuia, iar acum iti intoarce spatele exact cand ai nevoie de ea.

Pesti

Graba strica treaba. Stii asta foarte bine si tocmai pentru a evita situatiile neplacute, astazi stai si faci usor si cu mintea limpede tot ceea ce ai in plan.

Berbec

Intampini greutati la locul de munca, insa nu poti da vina pe nimeni, ci doar pe tine pentru ca nu te-ai ocupat la timp de unele proiecte. Concentreaza-te mai mult pe job in aceasta perioada.

Taur

Plecarea unor colegi duc la un volum mai mare de munca pentru tine si nu iti surade deloc aceasta idee. Speri macar sa primesti mai multi bani. De aceste sarcini nu scapi, asa ca pune-te pe treaba.

Gemeni

In acelasi timp cu toamna ti-a venit o pofta nebuna de a cutreiera tara in lung si in lat. Daca asta vrei, exact asta fa. Ia-ti apropiatii si pleaca intr-o excursie, macar pentru un weekend.

Rac

Desi nu ai nici cea mai mica idee de ce, te trezesti zambind si asta o sa faci toata ziua. Totul iti merge ca pe roate, parca si autobuzul vine mai repede astazi.

Leu

Ai foarte multa treaba, iar timpul disponibil este din ce in ce mai putin. Ai avea nevoie de ajutorul cuiva si nu ezita sa il ceri, daca vei sa reusesti sa acapi de teancul de acte de pe birou.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic