Horoscop: 16 septembrie 2015

Miercuri, 16 Septembrie 2015, ora 07:24
3781 citiri
Horoscop: 16 septembrie 2015
Foto: Ziare.com

Fecioara

Faci un pas important intr-o relatie, dar nu neaparat cea cu partenerul de viata. Inchei un parteneriat si incepi altul care va fi mult mai fructuos pentru tine.

Balanta

Nu lua nicio decizie cruciala astazi, pentru ca nu esti intr-o forma foarte buna si ceea ce iti place acum s-ar putea sa iti provoace sentimente total opuse peste cateva zile.

Scorpion

Cele mai multe probleme ale nativilor in Scorpion se pot rezolva cu mult calm si vorbe dulci. Comunici foarte bine cu cei din jur, semn ca te-ai relaxat in ultima perioada.

Sagetator

Sunt semne bune in privinta afacerilor, dar referitor la cele actuale, nu pentru cele viitoare. Concentreaza-te pe prezent si lasa pe mai tarziu planurile noi.

Capricorn

Esti foarte sensibil si oricine iti face o observatie iti poate ajunge dusman. Incearca sa te calmezi. Ti-ar prinde bine o iesire in oras sau chiar o plecare la munte.

Varsator

Asculta-ti vocea interioara si lasa deoparte sfaturile celor din jur. Fiecare vrea sa te invete cate ceva, dar tu esti singurul care stie pe ce drum trebuie sa paseasca.

Pesti

Urma sa te intalnesti cu un prieten, dar o raceala schimba planurile. Va trebui sa te multumesti cu o seara petrecuta in linistea caminului tau. Poti chema la tine cativa amici.

Berbec

Evita activitatile stresante si chiar si pe cele fizice. Esti deja foarte obosit, la un pas de extenuare si risti sa clachezi. Spune "nu" noilor sarcini.

Taur

Privesti lucrurile dintr-un alt unghi si descoperi ca nu ai actionat bine pana acum. Schimbi tactica si succesul nu va intarzia sa apara. Poate fi vorba si despre bani.

Gemeni

Nimic nu este pe placul tau astazi, iar partenerii de afaceri abia reusesc sa iti intre in gratii. Esti foarte vehement si cei mai mici ca tine abia reusesc sa spuna ceva in prezenta ta.

Rac

Nu intra in conflicte cu cei din preajma ta. Daca nu esti intr-o forma buna, ar fi bine sa te izolezi. Gandeste-te ca nimeni nu are vina pentru faptul ca tu ai foarte mult de lucru.

Leu

Nu este o zi in care sa speri ca te poti relaxa, pentru ca se anunta chestiuni de rezolvat pe toate planurile: afaceri, familie, sanatate. Seara o sa ai nevoie sa te linistesti intr-o baie plina cu apa calda.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 16 septembrie, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic