Horoscop: 16 septembrie 2016

Vineri, 16 Septembrie 2016, ora 07:47
4884 citiri
Horoscop: 16 septembrie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Esti intr-o forma de zile mari. Iei cateva decizii care iti vor schimba drumul in cariera, dar toata lumea va fi multumita. Prietenii iti pregatesc o surpriza.

Balanta

Ai gasit locul perfect pentru o mica vacanta. Tie iti place, dar ai emotii pentru ca o sa mergi cu amicii si ei sunt mai pretentiosi. O sa te surprinda reactia lor.

Scorpion

Cel drag va fi incantat de propunerea ta pentru petrecerea celor doua zile care urmeaza. Trageti din greu la locul de munca pentru a avea timp sa faceti bagajele.

Sagetator

Se anunta o veste buna de la cineva care nu este tocmai un prieten vechi, dar pe care te-ai bazat destul de mult in ultima vreme. Soarele si Venus te vor influenta la locul de munca.

Capricorn

Atmosfera de la birou incepe sa se detensioneze, dupa o perioada in care toata lumea a fost stresata si agitata din cauza unei sedinte in cadrul careia se vor lua hotarari importante pentru un viitor proiect.

Varsator

Cineva din familie iti cere o favoare in privinta unei probleme financiare. Satisfactia va fi foarte mare cand o sa vezi cat de frumoasa este atmosfera in caminul rudei tale dupa ce o ajuti.

Pesti

Cateva detalii din trecut revin in prezent si iti acapareaza atentia cu totul. Trebuie sa te ocupi de acest lucru cateva ore, dar apoi o sa sarbatoresti ca s-a incheiat cu totul acest capitol.

Berbec

Nativii in berbec trebuie sa se astepte la vesti bune primite de la rude. Este posibil sa afli despre o mostenire sau despre niste bani pe care urmeaza sa ii primesti in curand.

Taur

Esti foarte greu de multumit si cei din preajma ta incearca sa iti fie pe plac. Ai grija, pentru ca isi vor pierde rabdarea si te vor lasa sa te descurci singur.

Gemeni

Dimineata o sa fii putin ametit, cel mai probabil pentru ca mergi sa iti faci analize. Fii foarte atent la alimentatia de peste zi. Seara ar fi bine sa nu faci plimbari lungi, ci sa te odihnesti.

Rac

Vei cheltui cam multi bani in aceste zile, dar o faci in scop caritabil si te simti foarte satisfacut sufleteste. La birou, nu se anunta schimbari prea mari, dar nici la relaxare sa nu te astepti.

Leu

Depui mult efort astazi pentru a te asigura ca lucrurile sunt facute ca la carte. Totul va fi bine, dar va dura putin pana cand o sa primesti raspunsul care o sa aduca linistea in viata ta.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 16 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic