Horoscop: 17-18 octombrie 2015

Duminica, 18 Octombrie 2015, ora 07:38
5157 citiri
Horoscop: 17-18 octombrie 2015
Foto: Ziare.com

Balanta

Tensiunea din ultimele zile, in ceea ce priveste relatia cu partenerul de viata, te face sa privesti cu mare mare atentie la deciziile pe care vrei sa le iei cu privire la viitor.

Scorpion

Fii foarte atent la ceea ce se intampla in jurul tau, pentru ca o ruda incearca sa discute cu tine un subiect delicat si nu indrazneste sa faca primul pas.

Sagetator

Ai incalcat o promisiune facuta unui amic si acum trebuie sa faci ceva special pentru acesta. In plan financiar, nu este momentul speculatiilor financiare sau pentru cheltuieli inutile.

Capricorn

A venit momentul asteptat inca de acum cateva luni. Rezolvi o problema care nu iti dadea liniste nici noaptea. Chiar daca vei fi nevoit sa faci niste cheltuieli esti foarte multumit.

Varsator

Daca vrei sa faci o schimbare in viata ta, acum este momentul sa incepi. De asemenea, este posibil ca partenerul de viata sa iti reproseze faptul ca l-ai neglijat din cauza locului de munca.

Pesti

Iesi in oras cu mai multi prieteni si esti pus la punct cu ceea ce s-a intamplat in ultima vreme in cercul de cunostinte. Esti uimit de ceea ce afli.

Berbec

Cineva iti face o mare bucurie si, chiar daca este weekend, poate fi legat de partea profesionala. Gandul ca ai putea avea un salariu mai mare te face deja sa visezi la o vacanta de iarna de vis.

Taur

Ai o energie de invidiat. Ai un tonus de invidiat si ai de gand ca in acest weekend sa rezolvi cateva chestiuni pe care le puneai mereu pe ultimul loc.

Gemeni

In drum spre un anume loc iti vine o idee care o sa iti transforme aceste doua zile in unele unice pe care o sa le imparti cu oameni foarte dragi tie.

Rac

Nu intelegi ceva ce pentru multa lume este foarte clar. Iti dai seama ca problema este la tine si vrei sa discuti cu mai multi oameni pentru a depasi cu usurinta acest hop.

Leu

Ai rupt legatura cu cineva pentru ca nu consideri ca ai ce invata din aceasta relatie. Nu vrei sa pastrezi in jurul tau oameni care nu te pot ajuta. In schimb, cunosti o persoana foarte interesanta.

Fecioara

Ai foarte multe planuri pentru acest weekend, dar, din pacate, nu o sa le poti duce la bun sfarsit, pentru ca se va intampla ceva ce te va pune pe drumuri.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 17 octombrie, #horoscop 18 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic