Horoscop: 17 aprilie 2014

Joi, 17 Aprilie 2014, ora 06:58
2877 citiri
Horoscop: 17 aprilie 2014
Foto: Ziare.com

Berbec

Stii sa scoti tot ce este mai bun in partenerul de viata si iti alegi foarte bine cuvintele atunci cand ii ceri ceva. Obtii tot ceea ce ti-ai propus.

Taur

Delegi din treburile tale. Vrei sa te asiguri ca ramai cu sarcina cea mai usoara. Ai grija ca cei din jur sa nu observe asta si sa se supere.

Gemeni

Te rasfeti astazi si chiar cumperi ceva ce iti doresti de multa vreme. Consideri ca te-ai ocupat cam mult de altii si ca a venit vremea ta.

Rac

Impui o limita unei rude care tot timpul vrea sa stie unde esti, cat stai sau ce faci. Pui piciorul in prag. O sa te simti eliberat.

Leu

Nu vrei sa consumi timp pretios cu o sarcina pe care o consideri inutila, asa ca explici foarte clar acest lucru. O sa ai parte de succes. Soarele te va ajuta.

Fecioara

Esti cam sensibil in aceasta perioada. Chiar si o persoana care iti face complimente va regreta, pentru ca ii vei intelege gresit vorbele.

Balanta

Marte va face ca astazi sa fie o zi buna din punct de vedere relational. Prietenii te vor ajuta foarte mult, mai ales unul de sex opus care iti ofera un sfat pretios.

Scorpion

Muncesti cu spor, dar ai grija sa te menajezi putin, pentru ca organismul va ceda daca il fortezi prea mult. Ofera-ti cateva clipe de pauza. Soarele te ajuta azi.

Sagetator

Mergi la sigur cu un pont primit de la un amic. Acesta a renuntat la ceva si ti-a oferit tie o informatie care iti va aduce un castig financiar.

Capricorn

Simti nevoia sa evadezi si planuiesti o plecare din oras. O sa te umpli de energie pozitiva si o sa te odihnesti chiar daca este vorba doar despre cateva ore.

Varsator

Esti autoritar si capricios si vrei ca totul sa iasa ca tine. Asta se intampla chiar daca nu ai foarte clar in minte ce vrei sa faci. Trebuie sa revii cu picioarele pe pamant.

Pesti

O zi plina de activitati. Si la birou sunt multe de facut, dar si acasa, pentru ca ai cam lenevit in ultima vreme.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 17 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic