Horoscop: 17 august 2012

Vineri, 17 August 2012, ora 07:20
2835 citiri
Horoscop: 17 august 2012
Foto: Ziare.com

Leu

Este o zi destul de grea la birou. Ai mult de munca si sigur o sa fii nevoit sa ramai peste program. Abia astepti weekendul sa te odihnesti.

Fecioara

Exista sanse sa ai parte de o mica discutie neplacuta cu cineva de la slujba din cauza faptului ca ai incercat sa ajuti pe cineva. Ti se reproseaza ca ai oferit sprijinul cuiva si nu mai intelegi nimic. Esti hotarat ca altadata sa stai deoparte.

Balanta

Ai inceput ceva, insa pe parcurs ai realizat ca nu este tocmai ceea ce iti doresti. Daca esti convins ca se va termina urat pentru tine, mai bine pune-i punct de acum. Inca mai ai timp sa indrepti totul.

Scorpion

Primesti o sarcina noua. La prima vedere esti incantat, insa la o analiza mai atenta realizezi ca responsabilitatea este mult mai mare decat satisfactia. Gandeste-te bine inainte sa accepti.

Sagetator

Ti-ai asumat cateva riscuri si tremurai la gandul ca nu o sa iasa totul asa cum sperai. Astrele sunt de partea ta si ai parte de o reusita. In plus, te asteapta o seara uimitoare acasa.

Capricorn

Prea multa agitatie pentru nimic. Ai facut tot ce ai putut ca sa fie totul bine pentru cineva apropiat, insa nici macar nu o sa primesti un "multumesc". Esti dezamagit.

Varsator

Ceea ce se intampla azi o sa iti lase un gust amar. Cineva foarte drag face ceva ce te pune intr-o postura neplacuta fata de cei din grupul de prieteni. Nu ii porti ranchiuna, insa usor-usor te indepartezi de el/ea.

Pesti

O ruda mai in varsta iti solicita ajutorul. Nu vrei sa o refuzi, dar ai grija pentru ca o sa fii nevoit sa iti sacrifici o intalnire importanta. Seteaza-ti prioritatile si abia apoi poti sa iei o decizie.

Berbec

Este posibil sa pleci la drum, asa ca nu programa nimic pentru seara aceasta. Nici macar o iesire in oras cu prietenii pentru ca ii vei incurca.

Taur

Astepti de cateva luni, chiar mai mult, sa se intample ceva. Uite ca ziua cea mare a sosit. Esti fericit si nimic nu iti poate lua zambetul de pe fata.

Gemeni

Iti faci prea multe griji pentru ceva legat de job si nu este cazul. Mai bine te-ai concentra asupra partenerului de viata pe care l-ai cam ignorat in ultima vreme.

Rac

Colaborezi extraordinar cu partenerii de la locul de munca. Nici tie nu iti vine sa crezi ca lucrurile au evoluat in acest fel. Nu mai pune atatea intrebari, ci profita.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic