Horoscop: 17 august

Miercuri, 17 August 2016, ora 06:55
4846 citiri
Horoscop: 17 august
Foto: Arhiva Ziare.com

Leu

Este ziua perfecta pentru a iesi din zona de confort oricat de bine te-ai simti aici. Este momentul sa mergi in cateva zone mai indepartate, dar unde vei gasi cu siguranta ceea ce cauti.

Fecioara

Refuzul unui amic de a te insoti undeva te deranjeaza, pentru ca atunci cand a fost in situatia ta, tu l-ai sprijinit. Pe de alta parte, aceasta experienta o sa te invete o lectie importanta.

Balanta

O mare parte din energie ti-o indrepti catre activitati care tin de locuinta si chiar de schimbarea acesteia sau poate a automobilului. Este luna schimbarilor in viata ta.

Scorpion

Cineva iti ofera cateva informatii pretioase. Ar fi bine sa le notezi, pentru ca la un moment dat iti vor fi de folos.

Sagetator

Ai inceput saptamana in forta, dar acum nu mai ai chef de nimic si visezi cu ochii deschisi la weekend. Ai planuri mari pentru cele doua zile libere.

Capricorn

In sfarsit, cineva din conducere va observa volumul tau de munca. Mai mult decat atat, ti se vor admira rezultatele.

Varsator

Simti nevoia unei pauze, asa ca iti indrepti atentia catre o destinatie nu foarte populara, dar care crezi ca te-ar ajuta sa iti incarci bateriile.

Pesti

Cu ajutorul unor colegi termini mai repede un proiect, care te impiedica sa te odihnesti chiar si noaptea. Aceasta reusita te face sa te simti extrem de mandru de tine si astepti recompensa.

Berbec

Esti hiperenergic astazi, desi nu ai consumat cofeina. Vrei sa termini rapid treaba pentru a te intalni cu prieteni pe care ii cunosti din copilarie. Acasa trebuie sa faci unele reparatii.

Taur

Influenta astrelor se va observa inca de la prima ora. Ajungi la birou si incepi imediat treaba. Sefii iti vor admira determinarea si simtul raspunderii si iti vor face o propunere pe care nu o vei putea refuza.

Gemeni

Astazi iti vei incarca bateriile cu ceva ce te face sa te simti bine. Poate fi vorba despre o activitate pe care nu ai mai incercat-o de mai multa vreme, dar de care iti era dor.

Rac

Cunosti o persoana care iti va da instructiuni foarte clare pentru ceea ce ai de facut in perioada urmatoare. Ajutorul sau o sa iti prinda foarte bine in zilele aglomerate care vor veni.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 17 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 17 august, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic