Horoscop: 17 ianuarie 2014

Vineri, 17 Ianuarie 2014, ora 07:00
3195 citiri
Horoscop: 17 ianuarie 2014
Foto: Ziare.com

Capricorn

Astazi o sa ai parte de cateva activitati care te ajuta sa iti faci ordine in program si sa stii pe ce drum sa o apuci. Dai dovada de multa maturitate.

Varsator

Socializeaza mai mult cu vecinii sau cu cei de la birou. In ultima vreme te-ai inchis in propria carapace si refuzi sa discuti cu altii.

Pesti

Ca sa fii cu un pas inaintea tuturor, ia in serios ceea ce afli astazi. La inceput crezi ca este vorba despre o simpla barfa, dar nu este cazul.

Berbec

Luna isi exercita puterea asupra ta. O sa fii foarte atent la ceea ce tine de membrii mai tineri ai familiei. Cel mai probabil te ocupi de copii.

Taur

Te duci la biserica sau faci ceva ce are legatura cu credinta. Consideri ca doar asa o sa te linistesti. Chiar asa va fi. Gestul respectiv te va tempera, facandu-te sa te ocupi mai mult de lucrurile care iti hranesc sufletul.

Gemeni

O zi in care o sa primesti complimente din toate partile. Ai facut o schimbare de look dupa mult timp in care nimeni nu observase nimic diferit la tine.

Rac

Avand in vedere ca este vineri, nu prea ai chef de munca, asa ca pui la punct un plan pentru weekend. Cel mai probabil pleci din oras.

Leu

Ai o multime de lucruri de facut si biroul este plin de acte. Fa ordine in ele si ocupa-te in ordinea prioritatilor. La amiaza primesti o veste extraordinara.

Fecioara

Lipseste un element care te-ar ajuta sa termini un proiect pe care il ai in lucru de mai multa vreme. O sa te ocupi ore in sir de acest aspect.

Balanta

Ai nevoie de multa rabdare zilele acestea. Partenerul de viata sau o ruda de gradul I incepe un proiect inedit si are nevoie de sprijinul tau.

Scorpion

Dupa valuri imense si furtuna in viata ta, apare acalmia. Ai o stare foarte buna, asa cum nu ai mai experimentat de luni de zile.

Sagetator

Te incarci inutil cu problemele celorlalti. Este laudabila intentia ta, dar o sa clachezi la un moment dat, pentru ca tot timpul o sa fii in slujba altora.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic 17 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic