Horoscop: 17 iulie 2013

Miercuri, 17 Iulie 2013, ora 07:18
2839 citiri
Horoscop: 17 iulie 2013
Foto: Ziare.com

Rac

Te implici intr-o afacere ce pare cam dubioasa inca de la inceput. Ar fi trebuit sa inveti din greselile mai vechi si sa nu le repeti.

Leu

Te intalnesti cu persoane pe care nu le-ai vazut de multa vreme si afli multe noutati despre cativa amici. Ramai uimit de cum evolueaza lucrurile cand tu nu esti atent.

Fecioara

Comunici foarte bine cu cei din jur si totul iti merge ca pe roate. Nu iti vine sa crezi ca ai parte numai de lucruri bune. Asteapta-te si la altele.

Balanta

E deja miercuri si tu nu ai terminat nici ceea ce aveai de facut in prima zi a saptamanii. Intri in criza de timp si o sa devii agitat.

Scorpion

Nu iti sta gandul la treaba, pentru ca ceva ce tine de viata personala iti acapareaza atentia. Ar fi bine sa iti iei cateva zile libere.

Sagetator

Ai parte de un conflict cu o ruda mai tanara. Incerci sa ii explici ceva, insa ea sustine ca te afli pe un drum gresit. Urmeaza cateva ore de dialoguri in contradictoriu.

Capricorn

Prudenta este cuvantul care te caracterizeaza in aceste zile. Nu faci niciun pas fara a analiza atent toate detaliile de care ai nevoie pentru a fi sigur ca nu risti nimic.

Varsator

Desi de obicei nu esti asa, astazi vorbesti mult prea mult. Ii epuizezi pe cei din jur, insa acestia sunt amuzati de comportamentul tau.

Pesti

Partenerul de viata traverseaza o perioada in care il nemultumeste orice. Daca e soare, ii este prea cald. Daca ploua, nu isi poate pune in aplicare dorinta de a se plimba in aer liber. Nu incerca sa il intelegi, doar acorda-i cateva zile sa isi revina.

Berbec

Recunosti ca acum ceva timp ai gresit in fata unui prieten. Pentru ca ai putin timp la dispozitie gandeste-te cum ai putea sa repari raul facut.

Taur

Urmeaza sa pleci intr-o deplasare. Esti entuziasmat, pentru ca la destinatie te vei intalni cu persoane foarte dragi pe care nu le-ai vazut de mult timp.

Gemeni

Trebuie sa dai niste bani si acest lucru te intristeaza. Nu ai cum sa scapi, insa ai fi preferat sa nu fie asa. Nu mai sta trist, pentru ca nu rezolvi nimic.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic iulie 2013 , #horoscop zilnic