Horoscop, 17 iunie 2010

Joi, 17 Iunie 2010, ora 07:20
1915 citiri
Horoscop, 17 iunie 2010
Foto: Arhiva

Gemeni

Ai foarte mult de munca, insa asta se intampla pentru ca ai lasat de inteles ca iti doresti sa te axezi pe partea profesionala. Un prieten iti va cere ajutorul intr-o problema in viata de cuplu, insa nu esti sigur ca iti doresti sa intervi.

Rac

Ti-ai dori sa faci ceva in aer liber, insa starea sanatatii nu iti permite acest lucru, iar asta iti cam da planurile peste cap. Partea buna este ca o sa ai timp mai mult pentru persoana iubita. Nu ar strica sa ii faci o surpriza.

Leu

Esti agitat, dar asta se intampla pentru ca doresti sa dovedesti celor din jur cat de multe poti face. Iti pui mari sperante in proiectul la care lucrezi si ai face tot ce este posibil pentru a reusi sa il termini cu bine.

Fecioara

Treci printr-o perioada mai obositoare si acest lucru te face sa te gandesti mai bine la prioritati si sa nu mai faci zece lucruri in acelasi timp. La locul de munca incepi un nou proiecte care, la sfarsit, iti va aduce mari satisfactii si, bineinteles, admiratia celor din jur.

Balanta

Astrele prevad o perioada foarte buna pentru nativii din Balanta. Vor avea parte de o marire de salariu sau o prima, datorita efortului depus in ultima vreme. Este un moment bun pentru speculatii financiare.

Scorpion

Nu te lasa furat de frumusetea obiectelor din vitrine si tine banii in buzunar. Iti vor prinde foarte bine atunci cand o sa afli ca ai de facut o calatorie alaturi de persoana iubita.

Sagetator

Esti o zi foarte agitata pentru sagetatori. Au de facut foarte multe lucruri si nu stiu cum sa se imparta pentru a le termina pe toate. Cel mai bine ar fi sa isi faca ordine in planul cu actiuni de facut azi si sa stabileasca prioritatile.

Capricorn

Incapatanearea de care dai dovada astazi nu poate fi comparata cu nimic. Toata lumea iti spune un lucru, insa tu insisti cu ideile tale. Partea buna este ca cei care te inconjoasa sunt calmi si au rabdarea necesara cu tine.

Varsator

Ai fost dezamagit de un anumit eveniment din viata ta, dar acum lucrurile se intorc in favoarea ta. Te simti din ce in ce mai bine, iar la locul de munca totul se rezolva parca de la sine. Profita de aceasta perioada si organizeaza o iesire cu prietenii.

Pesti

Ai trecut la o noua etapa in viata ta. Fie ca este vorba despre un loc de munca nou, fie ca este vorba despre o noua locuinta, esti incantat si incerci sa te acomodezi.

Berbec

Astazi o sa ai parte de cateva evenimente placute, venite dupa o perioada cam agitata in viata ta. O persoana apropiata are parte de un castig si vei alaturi de ea pentru a sarbatori reusita.

Taur

Viata sentimentala va evolua foarte bine pentru tauri in aceste zile. Persoana iubita iti va demonstra ca te poti baza pe ea la nevoie si acest lucru va calma spiritele intre voi doi.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic