Horoscop: 17 iunie 2013

Luni, 17 Iunie 2013, ora 07:02
3262 citiri
Horoscop: 17 iunie 2013
Foto: Ziare.com

Gemeni

Un inceput de saptamana bun. Vremea este pe placul tau, ceea ce inseamna ca poti sa respecti programul. Doar seara o sa mai intervina ceva la ce nu te asteptai.

Rac

Esti supus unui test astazi, asa ca pastreaza-ti cumpatul cat poti de mult. Va fi in avantajul tau daca reusesti sa ignori anumite detalii ce te pot enerva.

Leu

Astrele sunt favorabile afacerilor. Daca ai de gand sa inchei un parteneriat, astazi trebuie sa dai curs acestui lucru.

Fecioara

Astazi reusesti sa rezolvi ceva ce te framanta de mult timp. O sa fii impresionat de cat de multi oameni se vor oferi sa te ajute.

Balanta

Esti expert in a rezolva conflictul celor din jur. Doi colegi se iau la harta din orice si este rolul tau sa ii pui la locurile lor. Vei fi in postura de arbitru.

Scorpion

Te nemultumeste ceva, insa nu vrei sa spui asta pana cand nu esti sigur ca datele de care dispui sunt cele reale. Asigura-te inainte sa faci o boacana.

Sagetator

Simti ca zilele trec mult prea repede si nu ai timp sa faci tot ceea ce iti propusesei. Ai o lista imensa. Poate ar fi cazul sa mai tai.

Capricorn

Te comporti copilareste in aceste zile. Te rasfeti si ai pretentii ca cei din jur sa faca totul pe placul tau. Spre marea ta fericire, chiar asa se intampla.

Varsator

Esti nostalgic. Iti amintesti de momente placute de acum cativa ani. Totul se datoreaza faptului ca o ruda si-a anuntat vizita.

Pesti

Aveai cativa banuti stransi, insa esti nevoit sa ii cheltuiesti pe un cadou. Uitasei de aniversarea respectiva.

Berbec

Ai facut o greseala si acum trebuie sa o repari. Daca lasi orgoliul deoparte si accepti sprijinul cuiva apropiat, o sa scapi rapid.

Taur

Are loc un eveniment in cadrul caruia trebuie sa te faci remarcat. Ca sa reusesti trebuie sa dai dovada de tupeu, insa nu sa exagerezi.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic iunie 2013, #horoscop zilnic iunie , #horoscop zilnic