Horoscop: 17 iunie 2014

Marti, 17 Iunie 2014, ora 07:00
3372 citiri
Horoscop: 17 iunie 2014
Foto: Ziare.com

Gemeni

Este o zi perfecta pentru decizii legate de afaceri sau slujba, pentru ca astrele au semne bune pentru casa profesiei. Fii mai indraznet si pune in aplicare ideile ce au legatura cu acest aspect.

Rac

Militezi pentru libertatea unui coleg. Aduci argumente solide, astfel incat seful sa il lase sa faca ceea ce vrea, deoarece consideri ca a fost foarte inspirat de aceasta data.

Leu

O vizita neasteptata iti da planurile peste cap si o sa fii nevoit sa te plimbi destul de mult prin oras, cel mai probabil pentru a arata cuiva imprejurimile. Pana la urma o sa te distrezi.

Fecioara

Atunci cand in setezi un obiectiv, incearca sa il duci la bun sfarsit, chiar daca asta inseamna sa muncesti mai mult decat de obicei. Efortul va fi rasplatit cu ajutorul Soarelui.

Balanta

Luna te face mai emotiv decat de obicei, dar asta nu inseamna ca nu o sa treci cu brio peste ceea ce intampini astazi. Te gandesti cu optimism la sedinta ce va avea loc maine.

Scorpion

Delegi o parte dintre sarcinile tale si in acest fel te asiguri ca ajungi la timp la intalnirea programata pentru aceasta seara.

Sagetator

Situatia ta financiara depinde foarte mult de ceea ce se va intampla astazi. Fiind calm si stapan pe tine te asiguri ca totul va decurge conform planurilor.

Capricorn

In ciuda unor dificultati intampinate dimineata, pentru ca nu te poti trezi la timp, ziua va fi una foarte buna. Pui bazele unui proiect esential.

Varsator

Ia un creion si un carnet si noteaza tot ceea ce auzi astazi. S-ar putea ca acum sa nu ti se para nimic important, dar maine sa iti sara in ochi ceva ce ai scris.

Pesti

Atingi culmile succesului, insa nu in ceea ce priveste latura profesionala, ci in viata de familie. Nu iti pierde timpul cu discutii inutile.

Berbec

Marte te face mult mai energic decat de obicei. O sa fii precum un titirez. Nu stai deloc intr-un loc. Seara o sa fii epuizat.

Taur

Pierzi timpul fara rost si dupa-amiaza o sa te panichezi, pentru ca nu termini tot ce aveai pe lista. Trebuie sa te organizezi mai bine.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 17 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic