Horoscop: 17 mai 2017

Miercuri, 17 Mai 2017, ora 07:09
6595 citiri
Horoscop: 17 mai 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Taur

Relatia ta trece printr-o schimbare. Trebuie sa sortezi informatiile si sa faci o alegere care sa iti faca tie bine. Pentru o clipa fii egoist si gandeste-te la propria persoana. Taurilor singuri le capteaza atentia o persoana cu care lucreaza de ceva timp. Te reintalnesti cu cineva din familie cu care nu te-ai mai vazut de multa vreme. Pe plan profesional te gandesti la o investitie ce pare tentanta.

Gemeni

Consideri ca palaria pe care o porti este prea mare pentru tine. Ai tot acceptat sarcini in plus si acum te-ai trezit ca nu mai ai timp nici sa respiri. Nu ezita sa ceri ajutor. Seara vei participa cu cel drag la o activitate sportiva sau culturala. Ai o energie pozitiva molipsitoare.

Rac

Esti intr-o stare de spirit fantastica. Te simti invingator, consideri ca munca ta incepe sa fie rasplatita pe deplin si esti foarte incantat de ceea ce urmeaza sa se intample. Ii incurajezi si pe ceilalti sa nu isi piarda speranta indiferent de ceea ce urmeaza sa faca. Este o atmosfera armonioasa si acasa.

Leu

Ai descoperit ceea ce lipsea din viata ta si astazi o sa rezolvi acest aspect. Vei reusi sa te reconectezi cu partenerul de viata sau, leii singuri, sa descoperi persoane ce par ca le implinesc. Familia te copleseste cu atentie si cu laude datorita unei reusite personale. Nu la fel de bune sunt vestile despre situatia financiara.

Fecioara

Primesti o invitatie inedita. Nu mai sta pe ganduri. Accepta si mergi. Este momentul pentru ceva nou in viata ta. Poate fi vorba despre un nou hobby care iti va schimba viata. Finantele nu sunt sub o stea norocoasa, asa ca nu te arunca la cheltuieli substantiale in aceasta perioada.

Balanta

Echilibrul interior este tulburat de o veste nu prea buna. Din fericire, o persoana draga, poate chiar partenerul de viata, este pe faza si va face ceva care sa puna in balanta si sa te readuca pe linia de plutire. Apare un mic obstacol in cariera si trebuie sa dai dovada de multa diplomatie pentru a nu agrava situatia.

Scorpion

Stii exact cine si ce isi doreste de la tine, dar tot exista o persoana care iti taie respiratia atunci cand se apropie de tine. Indrazneste si marturiseste-ti sentimentele. Altfel, risti sa lasi sa treaca pe langa tine un tren important. Scorpionii implicati in relatii trebuie sa ignore rudele partenerilor de viata, pentru ca acestea sunt puse doar pe criticat.

Sagetator

Trebuie sa faci fata unui test personal si la care te supui singur. Fii sincer cu tine insuti si nu incerca sa iti furi singur caciula. Raspunde-ti clar la toate intrebarile interioare. Abia apoi poti stabili drumul pe care vrei sa pasesti in continuare. Chiar daca nu te simti la fel de stralucitor ca de obicei nu te critica prea tare. Trebuie doar sa schimbi ce nu iti place.

Capricorn

Ti se intampla rar, dar atunci cand dai dovada de romantism impresionezi. Faci ceva special pentru cel drag, care va fi uimit, pentru ca se obisnuise cu stilul tau serios. Finantele trec printr-o faza pozitiva, asa ca iti poti permite cateva mici lucruri cu care sa te rasfeti.

Varsator

Te simti putin abandonat si actionezi in consecinta. Atitudinea aceasta nu te va ajuta, ci din contra il va face si pe cel drag sa bata in retragere. Mai bine spune-i ceea ce te deranjeaza si ofera-i ocazia sa iti explice de ce a fost mai distant. Odata rezolvate aceste lucruri, seara o sa participati impreuna la un eveniment sau o sa iesiti in oras insotiti de prieteni.

Pesti

De multa vreme nu ai mai primit atat de multa atentie. Lucrurile se indreapta catre directia dorita de tine, asa ca nu te poti plange de influenta astrelor. Fii curajos si socializeaza mai mult. Prietenii iti simt lipsa, pentru ca in ultima vreme ai fost prins in alte activitati.

Berbec

Ar trebui sa petreci mai mult timp cu cel drag pentru ca v-ati indepartat din cauza slujbelor. Trebuie sa faceti niste reguli si acasa sa fiti doar voi, fara laptop, emailuri si telefoane urgente. Familia si prietenii vor sa ii insotiti la diverse actiuni. Trebuie sa iti imparti cu grija timpul pentru a nu te aglomera.

Citeste si Horoscopul lunii mai si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#horoscop 17 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic