Horoscop: 17 octombrie

Luni, 17 Octombrie 2016, ora 06:02
4660 citiri
Horoscop: 17 octombrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Balanta

Descoperi un talent de care nu stiai si ii uimesti pe cunoscutii tai cu acesta. Te gandesti chiar sa iti schimbi cariera pornind de la noul tau hobby.

Scorpion

Te ocupi de ceva ce iti va aduce un profit financiar. Este vorba despre ceva ce se va intinde pe termen lung si care o sa te ajute sa faci si economii.

Sagetator

Esti foarte sensibil si faci declaratii de dragoste celor dragi. Familia va fi uimita, pentru ca astfel de momente nu te caracterizeaza.

Capricorn

Nu te grabi sa pui in practica unele dorinte mai vechi. Acorda-ti timp pentru a analiza toate posibilitatile. Spre seara actionezi sub un impuls de moment si faci un cadou celui drag.

Varsator

Un prieten se hotaraste sa investeasca intr-o idee de afaceri care iti apartine. Pe de alta parte, relatia cu un alt amic se apropie de sfarsit. Realizati amandoi ca opiniile voastre nu mai corespund si nu mai puteti continua pe acelasi drum.

Pesti

Faci cumparaturi online. Nu te caracterizeaza acest obicei, dar esti dispus sa incerci si sa risti o suma modica pentru ca ceva iti atrage atentia.

Berbec

Esti destul de superficial la locul de munca si cineva va observa acest lucru, si va corecta o greseala facuta de tine. O sa ii ramai dator. Pana la sfarsitul programului iti vei plati datoria.

Taur

Ceri atentie astazi si chiar simti nevoia sa ti se ofere mai multa decat de obicei. Ceva te distrage la un moment dat. Este vorba despre un detaliu ce tine de relatia cu un prieten foarte bun.

Gemeni

O sa depui mult efort psihic astazi si o sa fii epuizat pana seara. Primesti o provocare si o accepti fara sa stai prea mult pe ganduri. O sa mergi foarte devreme la somn astazi.

Rac

Ai parte de un mare succes la locul de munca. Rutina zilnica se schimba putin si o sa te incante foarte mult. Seful tau va fi incantat de cat de creativ esti.

Leu

Platesti niste facturi mai vechi si te simti eliberat. Ceva iti atrage atentia la locul de munca si vrei sa aprofundezi subiectul.

Fecioara

Refuzi sa iei parte la o munca in echipa pentru ca un coleg nu se ridica la masura asteptarilor si nu vrei sa te asociezi cu el. O sa creezi un conflict la birou.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 17 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic